Een professionele praktijkruimte vraagt om een hoogwaardige kwaliteit werkstoelen.
TOON FILTERS

Prijs

Soort product

Kleur

Inclusief armleuning

Soort armleuning

Hoogte instelbaar

Framekleur

Soort wielen

Breedte

Diepte

Hoogte

Materiaal zitting

Materiaal rug

Soort Lendensteun

Maximale belasting

Zithoogte

Geselecteerde Filters

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Een professionele praktijkruimte vraagt om een hoogwaardige kwaliteit werkstoelen. Daarom is iedere werkstoel in het assortiment veilig en stabiel. Ergonomische stoelen, voor industrie, kantoor, laboratorium, ESD ruimten, clean rooms en en alle andere werkomgevingen. In tegenstelling tot kantoorinrichting staan stoelen in de industrie vaak bloot aan extreme omgevingsinvloeden. Om olie, vet, rondvliegende spaanders en vonken, pluizen of stof te kunnen weerstaan, beschikken de oplossingen van ABC Kantoormeubelen over gemakkelijk te reinigen, bestendige materialen en oppervlakken. Ook de verschillende workflows op productieafdelingen vormen grote uitdagingen voor werkstoelen. De werkzaamheden zijn vaak complex en deels onderhevig aan ofwel grote lichamelijke inspanning of extreem fijne motoriek. De stoelen moeten daarom altijd veel werk- en bewegingsruimte vrijlaten.

Belangrijke Kenmerken van Werkstoelen voor Professionele Praktijkruimtes

1. Duurzaamheid en Weerstand

  • Stoelen die bestand zijn tegen extreme omgevingsinvloeden zoals olie, vet, spaanders, vonken, pluizen, en stof zijn cruciaal. Materialen en afwerkingen die gemakkelijk te reinigen zijn en weerstand bieden tegen deze elementen, zijn een must.

2. Ergonomische Ondersteuning

  • Ergonomische stoelen die voldoende ondersteuning en comfort bieden, zijn belangrijk, vooral in omgevingen waar werknemers langdurig zitten of intensieve lichamelijke activiteiten uitvoeren. Goede ergonomie kan helpen bij het voorkomen van beroepsgerelateerde aandoeningen.

3. Flexibiliteit en Bewegingsvrijheid

  • In productieafdelingen waar de workflows complex zijn en variëren van fysiek veeleisende tot precisie vereisende taken, is het belangrijk dat stoelen voldoende bewegingsvrijheid bieden en gemakkelijk verstelbaar zijn.

Selectiecriteria voor Werkstoelen

1. Specifieke Eisen van de Werkomgeving

  • Overweeg de specifieke uitdagingen en eisen van de werkomgeving alvorens een stoel te kiezen. Stoelen voor cleanrooms hebben bijvoorbeeld andere specificaties dan die voor ESD-veilige ruimten (Electrostatic Discharge safe).

2. Materiaalkeuze

  • Kies materialen die niet alleen duurzaam zijn maar ook geschikt zijn voor de omgeving. Voorbeelden zijn vinyl of polyurethaan die bestand zijn tegen chemicaliën en gemakkelijk schoon te maken zijn.

3. Verstelbaarheid en Comfort

  • Zorg ervoor dat de stoel meerdere aanpassingsmogelijkheden heeft, zoals in hoogte verstelbare zittingen en leuningen, verstelbare armleuningen, en neigingsaanpassingen, om verschillende lichaamstypes en werkstijlen te ondersteunen.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.