TOON FILTERS

Prijs

Soort product

Kleur

Bladkleur

Framekleur

Normering

Hoogte

Breedte

Diepte

Soort poot

Soort armleuning

Materiaal

Hoogte instelbaar

Soort deur

Vorm

Uitvoering

Geselecteerde Filters

Kantoormeubilair bestellen bij ABC Kantoormeubelen

gaat snel, veilig en eenvoudig! Wij bieden een breed assortiment aan in kantoormeubilair en voor uw projectinrichting. ABC kantoormeubelen kan in principe alles leveren, ook buiten ons assortiment. Bij ABC Kantoormeubelen kunt u terecht voor bureaus, tafels, kasten, stoelen, computermeubilair, bureaulampen en veel meer. Alles voor kantoorinrichting. Of u nu op zoek bent naar één werkplek of een complete projectinrichting nodig hebt. Een groot gedeelte van het assortiment kantoormeubilair is uit voorraad leverbaar, dus snel geleverd. 

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Uitgebreid Assortiment van ABC Kantoormeubelen

Het kiezen van het juiste kantoormeubilair is cruciaal voor het creëren van een productieve, comfortabele en stijlvolle werkomgeving. ABC Kantoormeubelen staat bekend om zijn uitgebreide assortiment dat voldoet aan diverse behoeften en stijlen. Van ergonomisch ontworpen bureaustoelen tot stijlvolle receptiebalies, dit assortiment biedt oplossingen voor elk aspect van de kantoorinrichting.

Bureaus en Tafels

Een bureau is meer dan een werkplek; het is de plek waar creativiteit en efficiëntie samenkomen. ABC Kantoormeubelen biedt een breed scala aan bureaus en tafels, waaronder zit-sta bureaus die flexibiliteit en ergonomie bevorderen, directiebureaus die elegantie en professionaliteit uitstralen, en hoekbureaus die optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte. Vergadertafels, essentieel voor samenwerking en communicatie binnen teams, zijn er in verschillende stijlen en afmetingen om elke vergaderruimte te complementeren.

Bureaustoelen

Het belang van een goede bureaustoel kan niet worden onderschat. Ergonomische bureaustoelen van ABC Kantoormeubelen zijn ontworpen om comfort en ondersteuning te bieden tijdens lange werkdagen, waardoor de kans op rugpijn en andere werkgerelateerde klachten wordt verminderd. Het assortiment omvat ook directiestoelen die luxe en comfort combineren, bezoekersstoelen die een warm welkom bieden, en vergaderstoelen die zowel comfortabel als stijlvol zijn.

Kasten en Opbergsystemen

Een georganiseerde werkplek draagt bij aan een heldere geest. De kasten en opbergsystemen van ABC Kantoormeubelen, waaronder archiefkasten, roldeurkasten en ladeblokken, bieden voldoende opbergruimte om de werkplek netjes en georganiseerd te houden. Boekenkasten zijn niet alleen functioneel maar ook decoratief, en dragen bij aan een inspirerende werkomgeving.

Receptie- en Ontvangstruimte

De eerste indruk is onbetaalbaar. De receptie- en ontvangstruimte meubels van ABC Kantoormeubelen helpen bij het creëren van een professionele en gastvrije sfeer. Receptiebalies zijn het hart van elke ontvangstruimte en zijn beschikbaar in designs die passen bij elke bedrijfsidentiteit. Wachtkamerstoelen en salontafels zorgen voor comfort en gemak voor bezoekers.

Kantine en Vergaderruimte

De kantine en vergaderruimte zijn belangrijke plekken binnen een bedrijf waar medewerkers kunnen ontspannen en hergroeperen. ABC Kantoormeubelen biedt praktische en comfortabele stoelen, tafels en barkrukken die deze ruimtes omtoveren tot aangename verblijfsgebieden.

Accessoires

Het assortiment wordt gecompleteerd met een verscheidenheid aan accessoires, zoals monitorarmen voor ergonomische schermposities, kabelmanagementoplossingen voor een opgeruimde werkplek, en verlichtingsopties die bijdragen aan een optimale werkomgeving.

Met het uitgebreide assortiment van ABC Kantoormeubelen kun je een werkplek creëren die niet alleen functioneel en comfortabel is, maar ook de identiteit en waarden van je bedrijf weerspiegelt. Kies uit een breed scala aan stijlen, materialen en ontwerpen om de perfecte inrichting voor jouw kantoor te vinden.

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.