TOON FILTERS

Prijs

Soort deur

Soort product

Framekleur

Bladkleur

Hoogte

Breedte

Diepte

Aantal deuren

Aantal legborden

Slot

Geselecteerde Filters

Archiefkasten zijn belangrijk voor een opgeruimd en overzichtelijk kantoor en een opgeruimd bureau. Kantoorkasten zijn de perfecte opbergsystemen waar je alles in kan archiveren

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Het assortiment aan draaideurkasten bestaat uit hoge en lage draaideurkasten. Daarnaast kun u ook een brand en inbraak werende kast bestellen met vijf sloten! Ook is het soms mogelijk om een extra cijferslot erbij te bestellen. Metalen archiefkasten in diverse maten en vormen leverbaar. Een draaideurkast is een veel gebruikte kast voor het opbergen van uw ordners en/of kantoormateriaal. De kasten zijn verkrijgbaar in diverse  hoogten zodat u uw kantoor zo praktisch mogelijk kunt inrichten. De draaideurkasten zijn uitgerust met stevige deuren die bovendien ook op slot kunnen, zodat u uw spullen veilig kunt opbergen. Alle stalen kasten hebben een gelaste frame en worden gebruiksklaar geleverd, zodat u deze direct in gebruik kunt nemen.  De metalen schuifdeurkasten zijn gelaste archiefkasten met draaideuren die gepoederlakt worden in de kleuren lichtgrijs, zwart of aluminium. Poederlak of epoxylak beschermt tegen krassen en roest waardoor ze duurzaam in gebruik zijn.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.