Archiefkasten zijn belangrijk voor een opgeruimd en overzichtelijk kantoor en een opgeruimd bureau. Kantoorkasten zijn de perfecte opbergsystemen waar je alles in kan archiveren
TOON FILTERS

Prijs

Hoogte

Breedte

Diepte

Aantal deuren

Soort poot

Aantal legborden

Aantal laden

Geselecteerde Filters

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Archiefkasten Kopen?
Archiefkasten zijn belangrijk voor een opgeruimd en overzichtelijk kantoor en een opgeruimd bureau. Kantoorkasten zijn de perfecte opbergsystemen waar je alles in kan archiveren. Al de soorten kasten zijn van uiterst goede kwaliteit en zeer laag geprijsd. Archiefkasten voor het kantoor vindt u bij ons op de kantoormeubelen webshop.

Opbergsystemen kantoor
Om te kunnen archiveren, heb je de juiste opbergsystemen nodig. Ons assortiment bestaat uit kantoorkasten, zoals roldeurkastendraaideurkastengarderobekasten en schuifdeurkasten. Tevens treft u hier ons speciale assortiment vitrinekasten aan. Op onze kantoormeubelen zit altijd garantie!

Roldeurkasten
Het assortiment uit roldeurkasten bestaat uit roldeurkasten met kunststoffen deuren, conform Brandklasse M1. Er is keuze om hoge of lage roldeurkasten te bestellen. Legborden worden bij de kast geleverd, ook extra bij te bestellen, net zoals de uitrekbare legborden, uitrekbare opbergladen en hangmappenframes.  Het topblad van de kantoorkast kun je in verschillende kleuren bestellen. Of u nu een wit of zwart topblad wilt of een beuken topblad. Het is allemaal mogelijk! Een prima keuze voor een archiefkast.

Draaideurkasten
Het assortiment aan draaideurkasten bestaat uit hoge en lage draaideurkasten. Daarnaast kun u ook een brand en inbraak werende kast bestellen met vijf sloten! Ook is het mogelijk om een extra cijferslot erbij te bestellen.

Modulaire draaideurkasten
Als u van sfeer houdt op het kantoor, is de modulaire draaideurkast misschien wel iets voor u! De ombouwkleuren van de kasten zijn aluminium of wit met hout kleurige deuren, zoals antraciet, eiken, Havana en Ahorn. Een prima keuze voor een archiefkast.

Schuifdeurkasten
Lage schuifdeurkasten zijn heel handig op het kantoor. Het geeft namelijk overzicht. Net zoals bij de andere kasten kunt u zelf de kast kleuren samen stellen. Het assortiment bestaat uit de standaard schuifdeurkasten en kasten met gaatjes. Ideaal is de akoestische schuifdeurkast. Deze kast heeft een geluiddempende werking. Een akoestische schuifdeurkast is een aanwinst voor uw kantoor! Een prima keuze voor een archiefkast.

Vitrinekasten
Verschillende vitrinekasten met glazen wanden, hallogeenspotjes en glazen legborden. Ideaal om uw producten te showen! De vitrinekast met onderkastje is handig om bijbehorende spullen in te bewaren, bijvoorbeeld de extra hallogeenlampjes. Vitrinekasten online bestellen, doet u hier! Gratis levering in heel Nederland en België.

Garderobe kasten
Garderobe kasten zijn ideaal als er op het werk verkleedt moet worden. Het assortiment bestaat uit kledingkasten, werkplaatskasten, lockerkasten met kluisjes en brievensleuven. Wederom in verschillende kleuren. Of u nu voor een rode, een blauwe of toch liever voor een aluminium garderobekast gaat, we hebben ze allemaal! Garderobekasten bestellen doe je hier! Archiefrekken, zoals stellingen en aanbouwrekken vind u hier ook! Kantoormeubelen kopen doet u op onze webshop!

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.