Ladeblok

Weergave:

  • tegels
  • lijst
ordernr
desc
Dossierkast
Dossierkast

Dossierkast

Dossierkast voor hangmappen en dossiers? Verschillende dossierkasten met 2, 3 of 4 laden. In de kleuren wit, grijs, aluminium, antraciet en zwart. Gratis verzending via onze kantoormeubelen webshop Wat leveren wij nog meer?  Abc …
Bekijk producten
Ladeblok staand
Ladeblok staand

Ladeblok staand

Staand ladeblok Makkelijk en snel opbergen? Het staand ladeblok staat meestal naasr een bureau. In de bovenste lade kan een pennebak worden geplaatst. De ladeblok is in verschillende kleurcombinaties leverbaar. Wat leveren wij nog …
Bekijk producten
Ladeblok verrijdbaar
Ladeblok verrijdbaar

Ladeblok verrijdbaar

Ladeblok op wielen. Verschillende ladeblokken met 2, 3 of 4 laden en voorzien van een aparte pennenlade. Kleuren wit, grijs en zwart. Ook geschikt voor hangmappen.  Groot assortiment verrijdbare ladeblokken in verschillende kleuren en …
Bekijk producten

Ladeblok


Ladeblokken zijn opbergsystemen, die je onder je bureau kan zetten met opberglaatjes. Ze zijn handig voor het opbergen, omdat je zo altijd je belangrijke spullen bij de hand hebt. Ze zijn niet allen niet handig, vanwege het opbergen, maar ook omdat in de meeste ladeblokken een apart vak zit voor je kantoorartikelen, Zo heb je altijd een opgeruimd bureau! 

Er zijn verschillende soorten ladeblokken:

  • Verrijdbaar ladeblok
  • Staand Ladebok
  • Dossierkast

 

Verrijdbare ladeblok  

Verrijdbare ladeblokken bieden we in twee soorten, namelijk het ladeblok met twee laden of met drie laden. U kunt zelf de kleur van de ladebokken kiezen. Zo is er keuze uit bijvoorbeeld een wit ladeblok, een zwart ladeblok, grijs enz. U kunt ook kiezen voor verschillende kleuren topblad, zodat het aansluit aan het bureaublad. Het topblad is ook in tal van kleuren beschikbaar. De bovenste vakken van de opbergsystemen, zijn voorzien van een slotje met twee sleutels.

 

Staand Ladeblok 

Een staand ladeblok is in principe hetzelfde als een verrijdbaar ladeblok, maar kan ook geleverd worden met een aanbouwstuk, zodat het blok vast zit aan het bureaublad.

 

Het is mogelijk om hangmappen erbij te bestellen. Tot slot is het ook mogelijk om een persoonlijke kleine lade te bestellen die op al onze meubellijnen te monteren is. Deze zijn allemaal uitgerust met een pennenbak en een slot.

 

Dossierkast

Een dossierkast is handig, als u het fijn vind om dossiers evenals op de computer ook op papier heeft. Deze hangmapkasten zijn voorzien van een slot en etikethouders. Wij bieden onwijs handige dossierkasten. Deze kleine opbergsystemen zijn er in verschillende hoogten, waardoor u zelf steeds een stukje kunt aanbouwen of weg kunt nemen.. Zo bieden wij op de webshop Dossierkasten met 2 laden, 3 laden en 4 laden. De dossierkast is ook in verschillende kleuren verkrijgbaar, naast deze kast bieden wij deze hangmappen ook aan.

 

Of het nu gaat om een opbergsysteem als een ladekast of een dossierkast, bij www.abckantoormeubelen.nl kunt u kantoormeubelen bestellen voor uw werkplek op het kantoor. Wij bieden gratis verzending, altijd uit voorraad leverbaar en garantie!   

Wat leveren wij nog meer? 
Abc kantoormeubelen kan in principe alles leveren, ook buiten ons assortiment. 
U kunt bij ons terecht voor een bureaubureaustoelvergaderstoelenkantinestoelen
archiefkastenladeblokkendirectiemeubilairreceptiebalies 
en nog veel meer kantoormeubilair en meubilair voor kantoorinrichting.