Een echte directiekamer ziet er tip-top uit. Zowel qua ruimte en lichtval, als qua interieur moet het meubilair passen bij de organisatie
Filter op prijs
Framekleur
Breedte
Diepte
Hoogte

Zoekt u een prachtig ruim en functioneel directiebureau. Uitstraling en functionaliteit zijn dan belangrijk. Als dat twee begrippen zijn waar u de inrichting van uw kantoor op wilt baseren, heeft een directiebureau natuurlijk grote prioriteit. Aan een directiebureau worden namelijk niet alleen belangrijke beslissingen genomen; dit meubelstuk is tevens een middel dat de stijl van uw interieur bepaalt. Een directielijn welke op vele manieren is te plaatsen. Modulair, stijlvol en flexibel qua vorm en afmetingen. Een eigentijdse en veelzijdige directielijn tegen een zeer scherpe prijs. Bladen, onderstel en bijzetwand uitgevoerd in melamine, dikte 38mm. Kunststof stootranden, dikte 2mm. Hoogte van het bureau : 72cm met een structureel frontpaneel.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.