Een privékluis biedt niet alleen bescherming bij inbraak, maar heeft ook brandwerende eigenschappen. Een kluis voor zowel thuis als in een bedrijf die voldoet aan de eisen van het VDMA24992/ Stufe B-certificaat.
TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Hoogte

Breedte

Diepte

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

en privékluis die zowel inbraakwerend als brandwerend is, biedt een uitstekende beveiliging voor waardevolle bezittingen en belangrijke documenten, zowel thuis als op de werkvloer. Het VDMA24992/ Stufe B-certificaat is een belangrijke standaard die de veiligheid van kluizen verzekert. Hieronder volgt een uitleg over deze standaard en enkele overwegingen voor het kiezen van de juiste kluis.

Wat is het VDMA24992/ Stufe B-certificaat?

Het VDMA24992/ Stufe B-certificaat is een Duitse norm die bepaalde veiligheidseisen stelt aan kluizen. Deze norm waarborgt dat de kluis een bepaald niveau van bescherming biedt tegen inbraak en toegang door onbevoegden. Kluizen die aan deze norm voldoen, zijn getest op hun weerstand tegen fysieke aanvallen met inbrekersgereedschap.

Belangrijke Eigenschappen van Privékluizen met VDMA24992/ Stufe B-certificaat

  • Inbraakwerend: Deze kluizen zijn ontworpen om weerstand te bieden tegen inbraakpogingen, gebruikmakend van een verscheidenheid aan inbrekersgereedschappen.
  • Brandwerend: Naast de inbraakbeveiliging bieden deze kluizen ook bescherming tegen brand, wat cruciaal is voor het bewaren van belangrijke documenten en elektronische media die beschadigd kunnen raken door hitte en rook.
  • Veelzijdigheid: Ze zijn geschikt voor zowel residentieel als commercieel gebruik, waardoor ze een goede keuze zijn voor thuisgebruikers die waardevolle eigendommen willen beschermen of bedrijven die gevoelige informatie veilig moeten houden.

Overwegingen bij het Kiezen van een Privékluis

  • Grootte en Capaciteit: Kies een kluis die groot genoeg is voor de items die je wilt beschermen. Overweeg zowel de huidige als toekomstige behoeften.
  • Locatie: Denk na over waar je de kluis wilt plaatsen. Een goede locatie is toegankelijk maar niet te opvallend, om de kans op inbraak te verminderen.
  • Slottype: Kluizen zijn beschikbaar met verschillende types sloten, waaronder sleutelsloten, cijfersloten en biometrische sloten. Kies het slottype dat het beste past bij jouw behoeften qua veiligheid en gemak.
  • Installatie: Sommige kluizen kunnen ingebouwd worden in muren of vloeren voor extra veiligheid. Overweeg professionele installatie om de beveiliging te maximaliseren.

Extra Tips

  • Verzekering: Controleer of je verzekering specifieke eisen stelt aan de beveiliging van kluizen. Sommige polissen kunnen korting bieden als je een kluis hebt met een bepaalde veiligheidsnorm.
  • Onderhoud: Zorg voor regelmatig onderhoud van de kluis, vooral van het slot en de scharnieren, om langdurige prestaties te garanderen.
  • Certificering: Zorg ervoor dat de kluis die je koopt daadwerkelijk is gecertificeerd volgens VDMA24992/ Stufe B, wat kan worden bevestigd door het certificeringslabel op de kluis.

Een privékluis met VDMA24992/ Stufe B-certificaat is een waardevolle investering voor iedereen die serieuze beveiliging nodig heeft voor waardevolle items of gevoelige informatie. Door de juiste kluis te kiezen, kun je gemoedsrust hebben, wetende dat je bezittingen beschermd zijn tegen zowel inbraak als brand.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.