Heel veel bureau's op voorraad. Op zoek naar een nieuw bureau of kantoortafel? Bij ABC Kantoormeubelen vind je een uitgebreid aanbod kantoor bureaus. Van compacte bureaus met ladeblokken tot in (elektrisch) hoogte verstelbare soorten en van hoekbureaus tot handige bijpassende accessoires zoals kabelgoten of hoekbladen.
TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort bureau

Bladkleur

Breedte

Diepte

Hoogte

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Losse bureaubladen in verschillende maten, vormen en kleuren zijn een essentieel onderdeel van kantoorinrichting. Bij het kiezen van een bureaublad zijn er verschillende overwegingen, waaronder de toepassing, de esthetiek en de duurzaamheid. Hier zijn enkele belangrijke punten om te overwegen:

  1. Maten en vormen: Verkrijgbaar in verschillende maten en vormen om te voldoen aan de specifieke behoeften van de gebruiker en de beschikbare ruimte. Of het nu gaat om een rechthoekig, L-vormig of rond bureaublad, er zijn opties beschikbaar voor elke kantoorindeling.
  2. Bladkleuren: De keuze van de bladkleur is belangrijk voor de algehele uitstraling en harmonie van de werkruimte. Met een breed scala aan kleuropties, zoals Robson Eiken, Beuken, Kersen, Wit, en nog veel meer, kunnen bureaubladen worden afgestemd op de interieurinrichting en de persoonlijke voorkeur van de gebruiker.
  3. Materiaal: Melamine is een veelgebruikt materiaal voor bureaubladen vanwege de duurzaamheid, het gemakkelijke onderhoud en de veelzijdigheid. De kunststof toplaag biedt een slijtvast oppervlak dat bestand is tegen krassen en vlekken, terwijl de spaanplaat als draagplaat zorgt voor stabiliteit en stevigheid.
  4. Toepassing: Bureaubladen worden vaak gebruikt voor beeldschermwerk, overleg of andere kantoortoepassingen. Het is belangrijk om bij het kiezen van een bureaublad rekening te houden met de specifieke eisen van de toepassing, zoals de benodigde ruimte, ergonomie en functionaliteit.
  5. Hygiëne en onderhoud: Melamine bureaubladen zijn gemakkelijk schoon te houden en bieden goede hygiënische eigenschappen, wat essentieel is voor een gezonde werkomgeving. Regelmatig schoonmaken met een mild reinigingsmiddel zorgt voor een langdurige en representatieve uitstraling.

Door te kiezen voor losse bureaubladen in diverse maten, vormen en kleuren, kunnen gebruikers hun werkruimte aanpassen aan hun specifieke behoeften en voorkeuren, terwijl ze tegelijkertijd profiteren van duurzaamheid, esthetiek en functionaliteit.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.