Veel mooie barkrukken in diverse formaten en kleuren voor thuis, op kantoor, in de kantine of voor cafe en horeca
TOON FILTERS

Prijs

Soort product

Kleur

Materiaal zitting

Hoogte

Breedte

Framekleur

Diepte

Inclusief rugleuning

Geselecteerde Filters

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Ontdek de elegantie en functionaliteit van de professionele horeca-kwaliteit barkrukken en andere zitoplossingen bij ABC Kantoormeubelen. Deze stijlvolle toevoegingen zijn niet alleen een uitstekende keuze voor bedrijfskantines, maar ook voor diverse kantoorruimtes. Ze worden vaak ingezet om kantines in te richten en worden gecombineerd met hoge tafels, stoelen en banken, die samen een compleet en functioneel interieur vormen.

Barkrukken bieden diverse voordelen:

  • Ruimte-efficiëntie: Door hun slanke design nemen ze minder ruimte in, ideaal voor kleinere of drukke ruimtes.
  • Flexibiliteit: Gemakkelijk te verplaatsen, vooral modellen met wielen, wat ze perfect maakt voor dynamische werkomgevingen.
  • Diverse stijlen: Kies uit een scala aan ontwerpen—van minimalistisch tot industrieel—om uw ruimte naar wens vorm te geven.

Bovendien zijn deze zitmeubelen verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, waaronder Robson Eiken, Beuken, Kersen en meer, plus opties voor aanpassingen naar uw specifieke voorkeuren. Ongeacht uw keuze, deze items zullen ongetwijfeld een verfijnde en praktische toevoeging aan uw ruimte bieden.

Verbeter de organisatie en uitstraling van uw werkomgeving vandaag nog met onze hoogwaardige meubelcollectie. Vertrouw op ABC Kantoormeubelen voor tijdloos design en duurzame kwaliteit, en bestel online voor gemak en efficiëntie.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.