Met een schuifdeurkast op kantoor zorg je ervoor dat je kantoor netjes en overzichtelijk blijft. Een opgeruimd kantoor zorgt tenslotte voor meer productiviteit.
TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Framekleur

Bladkleur

Aantal deuren

Hoogte

Breedte

Diepte

Aantal legborden

Met een schuifdeurkast op kantoor zorg je ervoor dat je kantoor netjes en overzichtelijk blijft. Een opgeruimd kantoor zorgt tenslotte voor meer productiviteit. Opbergkasten zoals een schuifdeurkast met schuifdeuren. Schuifdeurkasten bieden veel praktische opbergruimte op kantoor. Dankzij de schuifdeuren nemen de kasten niet veel ruimte in. Goedkope schuifdeurkasten, zoals de voordelige akoestische kast! Laat uw spullen niet slingeren. Degelijk uitgevoerde afsluitbare opbergkasten. Deze kasten zijn standaard voorzien van legborden (aantal staat per kast vermeld). Ontdek de diverse modellen en de maximale gewichten op de legborden die je kunt gebruiken. Of kom naar onze showroom, waar we je het kunnen laten zien en er meer over kunnen vertellen. Als beste manier om je voor te bereiden op een kast op kantoor, waarmee je vervolgens zeker weet dat je een goede keuze maakt.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.