TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Framekleur

Uitvoering

Een tft monitorarmen op de werkplek is zijn de huidige moderne werkomgeving niet meer weg te denken. Een monitorsteun of monitorbeugel genoemd) is een draagarm waaraan de computermonitor is bevestigd. Dit zorgt niet alleen voor meer rust en ruimte op je werkplek. Het zorgt er ook voor dat je werkhouding beter is.

Met een hoogwaardige monitorarm kunt u regelmatig uw houding ten opzichte van uw monitor aanpassen en zo spanning in uw rug, nek, schouders, armen en andere lichaamsdelen verminderen. Normaal gesproken zit deze op de achterkant van uw bureau vastgeklemd.

Monitorarmen voor het beeldscherm kopen? Op zoek naar enkele of duo model ? Deze vind u bij ABC Kantoormeubelen!

Voordelen van Monitorarmen

1. Verbeterde Ergonomie

  • Monitorarmen stellen gebruikers in staat om de hoogte, diepte en hoek van de monitor aan te passen, wat essentieel is voor een goede ergonomische houding. Door de monitor op ooghoogte te plaatsen, kunnen gebruikers een natuurlijkere kijkhoek behouden, wat nek- en oogspanning vermindert.

2. Meer Bureau Ruimte

  • Door de monitor van het bureau te tillen, wordt kostbare bureauruimte vrijgemaakt. Dit kan helpen om een schoner en meer georganiseerd werkgebied te creëren, wat bevorderlijk is voor efficiëntie.

3. Flexibiliteit

  • Een monitorarm biedt de flexibiliteit om de positie van de monitor gemakkelijk te wijzigen. Dit is vooral handig in werkruimten die door meerdere mensen worden gebruikt of voor taken die verschillende kijkhoeken vereisen.

4. Vermindering van Lichtreflectie

  • De mogelijkheid om de hoek van de monitor aan te passen helpt ook om lichtreflectie te verminderen, wat vermoeidheid van de ogen kan verminderen.

5. Betere Houding

  • Regelmatige aanpassing van de monitorstand bevordert een dynamische werkhouding, wat stijfheid en ongemak kan voorkomen.

Overwegingen bij de Aanschaf van een Monitorarm

1. Compatibiliteit

  • Zorg ervoor dat de monitorarm compatibel is met de monitor qua grootte en gewicht. De meeste armen hebben specificaties voor wat betreft de maximale grootte en het gewicht dat ze kunnen ondersteunen.

2. Installatie

  • Kies een monitorarm die eenvoudig te installeren is. De meeste moderne monitorarmen kunnen worden vastgeklemd aan de rand van het bureau of permanent worden gemonteerd door middel van een gat in het bureau.

3. Verstelbaarheid

  • Zoek naar een arm die gemakkelijk te verstellen is en waarbij je niet veel kracht hoeft te gebruiken om de monitor in de gewenste positie te krijgen. Dit is vooral belangrijk als de monitor regelmatig versteld moet worden.

4. Kwaliteit en Duurzaamheid

  • Investeer in een monitorarm die gemaakt is van hoogwaardige materialen om stabiliteit en duurzaamheid te garanderen. Een goed gebouwde monitorarm zal soepel bewegen en de ingestelde positie betrouwbaar vasthouden.

Conclusie

De integratie van een monitorarm in uw werkopstelling is een slimme manier om zowel het comfort als de functionaliteit van uw werkplek te verbeteren. Het draagt niet alleen bij aan een betere houding en minder fysieke ongemakken, maar optimaliseert ook de ruimte en de efficiëntie van het werkstation. Bij het kiezen van een monitorarm is het belangrijk om te letten op kwaliteit, compatibiliteit en gebruiksgemak.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.