TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Uitvoering

Luctra het nieuwe verlichtingssysteem voor kantoren die gebruik maakt van het biologische effect van licht. Iedere mens heeft zijn eigen persoonlijke bioritme. Hoe nauwkeuriger onze dagelijkse routine op dit ritme is afgestemd, des te beter we ons voelen en presteren. Door de rotatie van de aarde ontstaat de dagelijkse wissel tussen licht en donker. Daglicht is de signaalgenerator die ons innerlijk ritme synchroniseert met het natuurlijke verloop van de dag.

De biologische werkzaamheid van het licht van de Led bureaulampen van Luctra werd in een klinische studie onder leiding van Professor Dr. Dieter Kunz waargenomen. Luctra is de allereerste bureaulamp waarvoor een dergelijk systemisch bewijs bestaat. Tot het assortiment behoren naast design bureaulampen ook design vloerlampen in verschillende varianten.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.