Heel veel bureau's op voorraad. Op zoek naar een nieuw bureau of kantoortafel? Bij ABC Kantoormeubelen vind je een uitgebreid aanbod kantoor bureaus. Van compacte bureaus met ladeblokken tot in (elektrisch) hoogte verstelbare soorten en van hoekbureaus tot handige bijpassende accessoires zoals kabelgoten of hoekbladen.

Een duowerkplek is een voordelige en praktische oplossing voor het creëren van een ideale werkomgeving. De meeste bureaus zijn in hoogte verstelbaar door middel van een slinger of elektrisch verstelbaar. Een dubbele werkplek is de voordelige oplossing voor het creëren van de ideale werkomgeving. De bureaus zijn in hoogte verstelbaar door middel van een slinger of elektrisch verstelbaar. Kijk verder op onze site voor bijpassende bureaustoelen of akoestische schermen. Wanneer u uw kantoor graag praktisch inricht is een duo werkplek een overweging waard. Deze zijn ruimtebesparend en in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Denk aan diverse kleuren hout, zwart of wit, maar ook eenvoudig handmatig verstelbaar met een slinger systeem of juist elektrisch verstelbaar. Wij denken graag mee over de ideale afmetingen van uw bureaublad, het materiaal waaruit het bureau vervaardigd is. Maar ook details als de kabeldoorvoer of de akoestiek van de ruimte. Want ook voor u hebben wij de ideale werkplek.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.