Heel veel bureau's op voorraad. Op zoek naar een nieuw bureau of kantoortafel? Bij ABC Kantoormeubelen vind je een uitgebreid aanbod kantoor bureaus. Van compacte bureaus met ladeblokken tot in (elektrisch) hoogte verstelbare soorten en van hoekbureaus tot handige bijpassende accessoires zoals kabelgoten of hoekbladen.
Filter op prijs
Breedte
Diepte
Vorm

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Accessoires
Kantoorartikelen zijn te vinden in onze online kantoormeubelen Webshop! Artikelen zoals een whiteboard. Verschillende maten whiteboarden en met extra starterskit met magneten en stiften bij te bestellen.

Monitor arm

Bent u op zoek naar een monitorarm, om uw monitor naar eigen hoogte te monteren? Wij bieden verschillende monitorarmen, gemakkelijk te bestellen in onze kantoormeubelen Webshop! U kunt kiezen uit een enkele monitorarm of een dubbele monitorarm.

Kabelmanagement

Wij bieden ook verschillende stekkerdozen en contactdozen voor op het kantoor. Het wordt allemaal nog handiger met de power box inbouw module. Ook als u voor uw werkplek op zoek bent naar een stalen kabeldoorvoerdop, een kunststof kabeldoorvoerdop of een set van drie kabelclips, bent u ook hier aan het juiste adres.

CPU houders

We bieden u ook kantoorartikelen, zoals CPU houders, een CPU houder is een houder waar de computer kast in staat. Metalen afvalbakken en hangmappen, om uw gegevens en documenten te documenteren in archiefkasten.

Vloermat

Tot slot is een vloermat voor uw bureaustoel met gladde vloeren en voor vloerbedekking geen overbodige luxe! Bestellen van uw kantoormeubelen en bijhorende kantoorartikelen doet u bij https://www.abckantoormeubelen.nl

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.