Archiefkasten zijn belangrijk voor een opgeruimd en overzichtelijk kantoor en een opgeruimd bureau. Kantoorkasten zijn de perfecte opbergsystemen waar je alles in kan archiveren

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Akoestische schuifdeurkasten zijn ideaal voor op het kantoor. De kast dempt het geluid en zorgt ervoor dat het geluid niet wordt weerkaatst. De schuifdeurkast heeft geperforeerde deuren met aan de binnenzijde akoestisch materiaal. Ook de achterwand is te voorzien van akoestische panelen. In een open kantoorconcept kan op deze manier een uiterst transparante, maar zeer functionele, werkomgeving gecreëerd worden. Deze kasten zien er veel mooier uit dan hun klassieke tegenhangers én hebben als grote voordeel dat ze geluiden op de werkplek absorberen. Lawaai wordt op die manier aanzienlijk verminderd. De licht lopende schuifdeuren zijn geperforeerd (kleine vierkantjes van ± 5mm) en herbergen een zwarte mousse. Door de akoestische eigenschappen, de grote diversiteit aan afmetingen en het design wordt dit type schuifdeurkast vaak gebruikt in grote kantoorruimtes. Dit is perfect voor in open kantoren. Want hoewel dit kantoren van de toekomst zijn, is het hier soms lastiger concentreren door het lawaai en geluid dat kan nagalmen. Een akoestische kast absorbeert geluid en draagt bij aan blije en productieve collega’s.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.