Heel veel bureau's op voorraad. Op zoek naar een nieuw bureau of kantoortafel? Bij ABC Kantoormeubelen vind je een uitgebreid aanbod kantoor bureaus. Van compacte bureaus met ladeblokken tot in (elektrisch) hoogte verstelbare soorten en van hoekbureaus tot handige bijpassende accessoires zoals kabelgoten of hoekbladen.
TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort bureau

Soort poot

Hoogte instelbaar

Framekleur

Bladkleur

Breedte

Diepte

Hoogte

Bench werkplekken zijn een populaire keuze in moderne kantooromgevingen, vooral vanwege hun veelzijdigheid en ruimtebesparende ontwerp. Hieronder volgt een gedetailleerd overzicht van de kenmerken en voordelen, evenals enkele tips voor het kiezen van de juiste configuratie en kleuren voor uw kantoor.

Voordelen van Bench Werkplekken

  1. Ruimte-efficiëntie: Door het delen van één onderstel kunnen deze werkplekken meer mensen huisvesten in minder ruimte, wat ze ideaal maakt voor kantoren met beperkte vierkante meters.
  2. Kostenbesparend: Het gemeenschappelijke onderstel maakt bench werkplekken een economisch voordelige optie, aangezien er minder materiaal nodig is per individuele werkplek.
  3. Esthetiek en Privacy: Hoewel bench werkplekken een open kantoorconcept bevorderen, helpen de optionele akoestische scheidingswanden om visuele en akoestische privacy tussen de werkplekken te behouden. Dit draagt bij aan een aantrekkelijke en functionele werkplek.
  4. Flexibiliteit: Bench werkplekken zijn gemakkelijk te herconfigureren, wat ze ideaal maakt voor bedrijven die groeien of regelmatig de kantoorlayout aanpassen.

Kleuropties en Personalisatie

  • Diverse Kleuropties: Met keuzes zoals Robson Eiken, Beuken, Kersen, Havanna, en meer, kunt u de look van uw kantoor personaliseren en aanpassen aan uw bedrijfsstijl.
  • Speciale Kleuren: Voor bedrijven die iets unieks willen, bieden bench werkplekken de mogelijkheid om bladkleuren volledig naar eigen wens aan te passen, wat helpt bij het creëren van een onderscheidende en merkspecifieke werkomgeving.
  1. Ergonomie: Zorg ervoor dat de werkplekken voldoen aan ergonomische normen. Overweeg verstelbare stoelen en monitorarmen om comfort en productiviteit te verhogen.
  2. Kabelbeheer: Bench werkplekken moeten voorzien zijn van effectief kabelbeheer om te zorgen voor een opgeruimde en veilige werkomgeving. Geïntegreerde kabelgoten of -klemmen kunnen hierbij helpen.
  3. Geluidsoverlast: Overweeg het gebruik van hoogwaardige akoestische scheidingswanden om geluidsoverlast in de open kantooromgeving te minimaliseren.
  4. Combinatie met andere meubels: Zorg ervoor dat de bench werkplekken complementair zijn aan andere kantoormeubels zoals vergadertafels, opbergoplossingen en ontvangstmeubilair voor een coherent interieurontwerp.

Conclusie

Bench werkplekken zijn een uitstekende keuze voor moderne, dynamische kantoren die een balans zoeken tussen ruimte-efficiëntie, esthetiek, en flexibiliteit. Door zorgvuldig de juiste kleuren en accessoires te kiezen, kunt u een werkomgeving creëren die niet alleen functioneel en comfortabel is, maar ook bevorderlijk voor samenwerking en productiviteit. Met de brede range aan kleuropties die ABC Kantoormeubelen biedt, is het eenvoudig om de perfecte match voor uw kantoorstijl en -cultuur te vinden

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.