In de webshop van de ABC Kantoormeubelen vind je een mooie collectie vitrinekasten in alle soorten en maten. Heb je ook een verzameling die je mooi wilt opbergen? Of artikelen voor in je winkel die je in een vitrine wil tonen? Lees dan snel verder en leer hoe je jouw pronkstukken optimaal in een glazen vitrinekast tentoonstelt.
TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Aantal legborden

Hoogte

Breedte

Diepte

In de webshop van de ABC Kantoormeubelen vind je een mooie collectie vitrinekasten in alle soorten en maten. Heb je ook een verzameling die je mooi wilt opbergen? Of artikelen voor in je winkel die je in een vitrine wil tonen? Lees dan snel verder en leer hoe je jouw pronkstukken optimaal in een glazen vitrinekast tentoonstelt. Vitrinekasten van glas kopen? Gebruiken in de showroom of etalage. Glazen legborden en voorzien van halogeen spots. Bestel uw vitrinekast bij ABC kantoormeubelen

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.