Een echte directiekamer ziet er tip-top uit. Zowel qua ruimte en lichtval, als qua interieur moet het meubilair passen bij de organisatie

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Wilt u een nieuwe directiekast kopen voor uw kantoor? Onze directiekasten zijn van goede kwaliteit en passen qua stijl bij de rest van het interieur. De kasten zijn speciaal geschikt voor in de directiekamer, net als het andere directiemeubilair dat je daarvoor kunt bestellen. Houten meubilair voor op kantoor, goed van kwaliteit en met een bijzonder design dat past bij zo’n belangrijke ruimte. Met de directiekasten van ABC kantoormeubelen kunt u alle kanten op. Kiest u voor een stijlvolle, strakke inrichting of bent u vooral van de praktische kant? ABC kantoormeubelen is uw partner in iedere kantoorinrichting. Flexibel qua vorm en afmetingen en altijd tegen een zeer scherpe prijs.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.