Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

 •  (1)
 •  (6)
 •  (4)
 •  (1)
 •  (1)
 •  (10)
 •  (2)

Stekkerdozen en contactdozen

Verschillende stekkerblokken voor op uw kantoor. Stekkerdozen en contactdozen vind u bij ABC Kantoormeubelen! Makkelijk te installeren in of onder uw bureau. Uit voorraad leverbaar. Deze modules, voorzien van stroom aangevuld met bijv. data, VGA, USB, audio, HDMI en meer zorgen voor een optimaal gebruiksgemak op de werkplek.

Maak uw kantoor klaar voor de moderne werkplek met de hoogwaardige elektrificatieoplossingen van ABC Kantoormeubelen. Onze collectie elektrificatieproducten is ontworpen om uw werkruimte te voorzien van de nodige stroom- en connectiviteitsmogelijkheden, waardoor een geavanceerde en efficiënte werkomgeving ontstaat.

Belangrijkste kenmerken:

 1. Geavanceerde Connectiviteit: Creëer een slimme en geconnecteerde werkplek met onze elektrificatieoplossingen. Laad moeiteloos uw elektronische apparaten op en zorg voor een naadloze verbinding met verschillende technologische apparatuur.
 2. Modulaire Flexibiliteit: Onze elektrificatieproducten zijn modulair ontworpen om aan te sluiten bij verschillende kantoorconfiguraties. Pas de opstelling aan volgens uw specifieke behoeften en zorg voor een opgeruimde en goed georganiseerde werkruimte.
 3. Stijlvol Design: Naast functionaliteit hechten we veel waarde aan esthetiek. Onze elektrificatieproducten zijn voorzien van een stijlvol design dat naadloos integreert met uw bestaande kantoormeubilair, wat zorgt voor een nette en professionele uitstraling.
 4. Veiligheid en Betrouwbaarheid: Bij ABC Kantoormeubelen staat veiligheid voorop. Onze elektrificatieoplossingen zijn ontworpen met oog voor detail en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, zodat u met een gerust hart gebruik kunt maken van alle functionaliteiten.
 5. Eenvoudige Installatie: Dankzij het doordachte ontwerp zijn onze elektrificatieproducten eenvoudig te installeren. Minimaliseer downtime en geniet snel van de voordelen van een geoptimaliseerde werkplek.

Bereid uw kantoor voor op de toekomst met de elektrificatieoplossingen van ABC Kantoormeubelen. Ontdek hoe deze innovatieve producten de efficiëntie en connectiviteit van uw werkplek kunnen verbeteren.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.