Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Garantie

Garantie op uw kantoormeubelen

Wij verkopen alleen maar kwaliteits kantoormeubelen. Er kan desondanks natuurlijk altijd iets gebeuren waardor u niet tevreden bent.
Omdat u als klant bij ons de baas bent is de wettelijke garantie van toepassing. Deze garantie geldt ook voor tweedehands kantoormeubelen en afgeprijsde artikelen. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Nakoning overeenkomst en extra garantie

1. ABC Kantoormeubelen staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Indien overeengekomen staat ABC Kantoormeubelen er tevens voor in dat het product geschikt is voor ander dan normaal gebruik.

2. Een door ABC Kantoormeubelen, diens toeleverancier, fabrikant of importeur verstrekte extra garantie beperkt nimmer de wettelijke rechten en vorderingen die de consument op grond van de overeenkomst tegenover ABC Kantoormeubelen kan doen gelden indien ABC Kantoormeubelen is tekortgeschoten in de nakoming van zijn deel van de overeenkomst.

3. Onder extra garantie wordt verstaan iedere verbintenis van ABC Kantoormeubelen, diens toeleverancier, importeur of producent waarin deze aan de consument bepaalde rechten of vorderingen toekent die verder gaan dan waartoe deze wettelijk verplicht is in geval hij is tekortgeschoten in de nakoming van zijn deel van de overeenkomst.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.