Een bedrijfskantine is vaak het hart van het bedrijf. Collega’s komen in de kantine bij elkaar en bespreken van alles en nog wat. Het is daarom belangrijk om de juiste balans te vinden tussen gezelligheid, creativiteit en inspiratie.
TOON FILTERS

Prijs

Soort product

Soort poot

Inclusief armleuning

Stapelbaar

Hoogte

Breedte

Diepte

Materiaal zitting

Materiaal rug

Koppelbaar

Soort armleuning

Maximale belasting

Zithoogte

Geselecteerde Filters

Onze kantinestoelen beschikken over een goed zitcomfort en zijn gemakkelijk schoon te houden. U heeft de keuze uit verschillende uitvoeringen en materialen, van zeer eenvoudig tot design. Alle kantinestoelen zijn perfect te combineren met onze kantinetafels.

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Kantinestoelen voor in de kantine.

ABC Kantoormeubelen verkoopt tientallen verschillende kantinestoelen. Dit uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat er altijd een geschikte stoel tussen zit die past in de kantine van uw bedrijf. Kunststof stoelen worden veel toegepast in de kantine. Het voordeel van kunststof stoelen is dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Alle kantinestoelen die op onze webshop te koop staan, zijn direct uit voorraad leverbaar en worden binnen een paar werkdagen bij u op kantoor geleverd. De kantine is een plaats van rust. Belangrijk is dat de kantine niet alleen functioneel is ingericht, maar ook stijlvol. Bij de aanschaf van is het belangrijk dat de stoelen gemakkelijk zijn schoon te maken en goed zitten. De stoelen van ABC Kantoormeubelen zijn functioneel, stijlvol en zijn geschikt voor langdurig en intensief gebruik. De stoel moet altijd veel zitcomfort geven aan de persoon die erop zit. Onze kantinestoelen bieden de hoogste zitcomfort met daarbij een moderne uitstraling. Dit draagt bij aan de sfeer in de kantine van uw kantoor tijdens de pauze.

Assortiment bestaat uit stapelbare stoelen en design stoelen van o.a. Richard Hutten en Mark Robson. Kantinetafels en kantinestoelen bestellen via onze webshop ABC Kantoormeubelen. Zeer ruim aanbod in kantinestoelen in diverse kleuren en uitvoeringen.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.