Heel veel bureau's op voorraad. Op zoek naar een nieuw bureau of kantoortafel? Bij ABC Kantoormeubelen vind je een uitgebreid aanbod kantoor bureaus. Van compacte bureaus met ladeblokken tot in (elektrisch) hoogte verstelbare soorten en van hoekbureaus tot handige bijpassende accessoires zoals kabelgoten of hoekbladen.

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Onze aanbouwtafels en -bladen zijn geschikt om te combineren met het bijbehorende bureau. Iedere aanbouwtafel geeft ook duidelijk aan welke bureaus hier geschikt voor zijn. Een aanbouw tafel wordt gebruikt om van een bureau een hoekbureau te maken. De aanbouwtafel wordt dan links of rechts tegen het bureau gemonteerd in een hoek van 90 graden. Ook kan een aanbouwtafel gebruikt worden om een wingbureau te verlengen aan de korte zijde van de wing. Hiermee wordt het blad van het wingbureau groter. Let u wel goed op dat u de juiste serie aanbouwtafel koopt die hoort bij dezelfde serie bureau. Een losse aanbouwtafel is niet te gebruiken als bureau, want een aanbouwtafel heeft maar aan 1 kant poten. Voor advies kunt u ons altijd bellen of mailen.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.