De basis voor ergonomisch (thuis)werken is een goede ergonomische stoel!
TOON FILTERS

Prijs

Soort product

Kleur

Soort poot

Hoogte instelbaar

Framekleur

Breedte

Diepte

Hoogte

Uitvoering

Normering

Materiaal zitting

Materiaal rug

Soort armleuning

Soort Lendensteun

Maximale belasting

Inclusief hoofdsteun

Zithoogte

Zitting instelbaar

Geselecteerde Filters

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Vele soorten stoelen, zoals bureaustoelen voorzien van de benodigde normering EN-1335 en NPR1813. Ook bieden we vele soorten vergaderstoelen, kantinestoelen, barkrukken en werkstoelen.

Ergonomische bureaustoelen
Ergonomische bureaustoelen zijn, tegenwoordig niet meer weg te denken op de werkvloer. Door uren op een stoel te zitten, komen er vaak klachten om de hoek kijken. Dit kun je voorkomen om uzelf een goede stoel te gunnen! Een aangepaste bureaustoel draagt namelijk mee aan een gezonde zithouding en het welzijn op de werkvloer. De beste vindt u hier!

Verstelbare bureaustoel
Wij bieden u ergonomische bureaustoelen met uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding en garantie!
Ergonomie is afgeleid van de Griekse woorden ‘ergon’ (werk) en ‘nomos’ (wet) en moet ervoor zorgen dat de veiligheid en gezondheid van de werknemers verzekerd blijft. Al onze bureaustoelen zijn volgens de laatste ergonomische normen ontworpen.

De bureaustoelen zijn te verstellen tot de ideale zithouding, denk aan een verstelbare rugleuning en een hoog/ laag functie. Ook zijn de stoelen voorzien van een in hoogte verstelbare armleggers…

De collectie van bureaustoelen bestaat uit werkstoelen, bureaustoelen, design bureaustoelen, vergaderstoelen, kantine stoelen, directiestoelen en barkrukken. Daarnaast zijn er ook een aantal extra’s die besteld kunnen worden, zoals losse bureaustoelwielen, vloermatten ect.

Normering EN-1335 en NPR1813
Veel van onze bureaustoelen zijn voorzien van de benodigde normering EN-1335 en NPR1813. Denk er wel aan dat je aan een geschikte stoel niets hebt, als je hem niet goed instelt. Veel mensen doen daar niets mee, maar wij geven u graag advies!

Werkstoelen
Werkstoelen voor op het kantoor zijn verstelbare stoelen met wieltjes of glij doppen, voor een hoog bureau waar veel achter gestaan wordt. Handig voor op de creatieve afdeling!

Vergaderstoelen
Vergaderstoelen zijn stoelen waar op gezeten wordt bij vergaderingen en in besprekingen met klanten, leveranciers enz. De vergaderstoel heeft een degelijke functie! Zo moeten de stoelen lekker zitten, maar is het niet nodig dat de stoelen kunnen draaien, zoals bij de bureaustoel. De collectie vergaderstoelen bestaat uit vierpoots vergaderstoelen, stoelen met een slede en conferentiestoelen op wieltjes. De stoelen bestaan uit verschillende materialen, zoals stof, leer, kunststof of netwave. Online bestellen van vergaderstoelen kan gemakkelijk!

Kantinestoelen
Kantinestoelen van ontwerpers zoals de Nederlandse designer Richard Hutten en de Italiaanse Rob Robson en Luisa Battaglia. Mooie Design stoelen met een balans tussen design en comfort! Naast de stapelbare kantinestoelen hebben wij ook geweldige barkrukken van de ontwerper Centro Stile Scab. Kantine meubels en stoelen, kunt u eenvoudig bestellen via onze online webshop.

ABC Kantoormeubelen is de kantoormeubelen Webshop met de laagste prijzen, de beste service! Kwaliteit hoeft niet veel geld te kosten! Ergonomische bureaustoelen voor uw kantoor of werkplek!

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.