Een echte directiekamer ziet er tip-top uit. Zowel qua ruimte en lichtval, als qua interieur moet het meubilair passen bij de organisatie
TOON FILTERS

Prijs

Soort product

Bladkleur

Framekleur

Breedte

Diepte

Hoogte

Geselecteerde Filters

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Directiemeubilair kopen? Door het plaatsen van directiemeubilair geeft u uw kantoorruimte een stijlvolle, luxe en design uitstraling. De meubelen hebben een hoogwaardige afwerking en zijn geschikt voor intensief en langdurig gebruik. Wilt u voor een aantrekkelijke prijs uw directiemeubilair kopen? Dan bent u bij ABC Kantoormeubelen aan het juiste adres! Bij ons vindt u het meest aantrekkelijke directiemeubilair dat u zich maar kunt wensen. Dankzij ons brede aanbod vindt u altijd een tafel die precies aansluit bij de door u beoogde stijl voor uw interieur. Qua vorm en afmetingen heeft u een scala aan mogelijkheden. Het vinden van directiemeubilair gaat gemakkelijk via onze Webshop. Zo bieden wij verschillende series voor de aankleding voor de complete directie kamer. U Kunt naast een directiebureau en een directiebureaustoel ook een vergadertafel bestellen en een bijvoorbeeld een schuifdeurkast.

Voor een luxe uitstraling is het ook mogelijk om een houten directiemeubilair te bestellen in drie kleuren, namelijk Donker eiken, Robson of Halifax. U kunt gaan voor een mooi luxe directie bureau met een leren directie bureaustoel. Daarnaast kunt u een bijpassende houten draaideurkast en een houten rolblok en een luxe houten dressoir erbij bestellen. Tot slot niet te vergeten een bijpassende receptie opstelling of balie. Prachtige serie! Gratis bezorging, garantie, altijd uit voorraad leverbaar en de beste klantenservice!

Relaxfauteuil
Diverse relax stoelen zijn bij ons verkrijgbaar, direct uit ons magazijn. Deze stoelen zijn zeer geschikt om even in uit te rusten. Deze zijn te gemakkelijk en snel te vinden in onze webshop.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.