electrische en slinge bureau
Een zit sta bureau biedt u de optie om staand te werken. Een verstelbare bureau is eenvoudig hoog of laag in te stellen waardoor u staand of zittend kunt werken. Creëer een ergonomische werkplek met het zit sta bureau en zorg ervoor dat u regelmatig beweegt.
TOON FILTERS

Prijs

Soort bureau

Soort poot

Hoogte instelbaar

Framekleur

Bladkleur

Breedte

Diepte

Hoogte

Geselecteerde Filters

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

De hoogte van deze bureaus is elektrisch verstelbaar of handmatig door middel van een slinger. Het werkblad kan uitgevoerd worden in verschillende decors en het frame in diverse kleuren. Snel en eenvoudig te verstellen werkplekken dmv slinger of elektromotor. Een goed bureau is zeer belangrijk voor een gezonde werkplek. Vaak wordt er gedacht dat alleen de bureaustoel belangrijk is, maar dit is niet waar. Een bureaustoel draagt mee aan een goede zithouding, maar een bureau net zo goed. Net als de bureaustoel is een verstelbaar bureau nodig op elke plek waar meerdere uren achter elkaar gewerkt wordt. Of u nu thuis een werkplek heeft of op het kantoor, maakt niet uit. Een verstelbaar bureau door middel van een slinger, is onwijs handig, als een bureau door meerdere mensen wordt gebruikt. Mooie Slinger bureaus, of zit- sta werkplekken (flexwerkplekken)in verschillende maten en kleuren. Een bureau kopen is gemakkelijk via onze Webshop! De verstelbare slinger bureau’s, zijn van zeer hoge kwaliteit! De bureaus zijn in hoogte verstelbaar en hebben de hoogte verstelbaar door middel van een slinger. De maten zijn ook te kiezen, naar eigen wens. De slinger bureaus zijn uit voorraad leverbaar met een gratis verzending! Een elektrische zit- en sta werkplek, oftewel flex werkplek is ideaal als u geregeld wilt staan aan uw bureau. De zit- sta werkplek werkt door middel van een elektromotor. Om af en toe te staan aan het bureau is zeer goed m.b.t. ergonomie. Steeds een andere houding aan te nemen, is goed voor de doorbloeding en voorkomt rug- en nek klachten. Een duo werkplek is handig als je voor twee mensen op zoek bent naar een bureau. De werkplekken zijn apart in hoogte verstelbaar door middel van een slinger. De werkplek wordt gescheiden, door middel van een scheidingswand.

Bureaublad
De bureaubladen zijn mooi glad en zijn in verschillende maten te verkrijgen. U kunt kiezen uit de volgende bladkleuren:  Robson Eiken, Beuken, Kersen, Havanna, Licht Eiken, Logan Eiken, Ahorn, Antraciet Eiken, Wit Lichtgrijs, Halifax Eiken, of een Speciaal kleur naar uw eigen wens.. De bureaubladen zijn voorzien van een PVC stootrand.

Bureau onderstel
Het onderstel kan gekozen worden in vier verschillende kleuren. Het onderstel is in hoogte verstelbaar onderaan de poten.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.