Vergadermeubels horen vanzelfsprekend in een vergaderruimte. ABC Kantoormeubelen biedt u in haar collectie veradermeubilair een groot scala aan vergadermeubels. De vergaderstoelen en vergadertafels zijn er in vele vormen, maten en kleuren.
TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Kleur

Soort poot

Hoogte instelbaar

Framekleur

Breedte

Diepte

Hoogte

Materiaal zitting

Materiaal rug

Inclusief armleuning

Soort armleuning

Soort Lendensteun

Maximale belasting

Zithoogte

Zitting instelbaar

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Vergaderstoelen

Een goed ingerichte vergaderzaal is belangrijk. Nog belangrijker: niet alleen werknemers maken deel uit van de vergaderzaal. Toekomstige klanten bezoeken ook de vergaderzaal. Vergaderstoelen maken een belangrijk onderdeel uit van de vergaderzaal. Hier brengen werknemers en toekomstige klanten tijdens een vergadering tijd op door.

Voor vergader- en conferentiestoelen geldt dat het erg belangrijk is rekening te houden met de vergadertafel waaraan ze gebruikt worden en hoelang het zitten duurt. Ook hier geldt een goede zithouding en ergonomie. Dus eerst de stoelkeuze en daarna de hoogte van de vergadertafel bepalen. In sommige gevallen moet men juist voor vergaderingen een actief zittende stoel neer zetten, waarbij verandering van werkhouding mogelijk is. Men blijft hierdoor fitter. Bij vergaderingen of conferenties waarbij vooral geluisterd hoeft te worden kan men kiezen voor meer passieve vergaderstoelen (meer achterover en/of dikkere zitkussens). Wij adviseren u graag over mogelijkheden van vergadermeubilair. Vergaderstoelen en conferentiestoelen voor zeer lage prijzen! Maak uw vergadertafel compleet met mooie vergaderstoelen, te bestellen bij Abc Kantoormeubelen. Het is belangrijk dat vergadermeubilair comfortabel is, omdat er vaak vele uurtjes op worden doorgebracht. Bekijk ons assortiment aan Design en functionele vergader- en conferentiestoelen.

Vergaderstoel materialen

De vergaderstoelen zijn te verkrijgen, uitgevoerd met verschillende materialen, namelijk Toledo, Hermes en Bronco Leo.

De stoelen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen zoals: mocca, bianco, antracite, ferrari, lime, oranje, rood, zwart, cafe enz.

Sledestoelen

Ook bieden bij sledestoelen die tegenwoordig helemaal hip zijn! ook bieden wij mooie sledestoelen met een netwave leuning

Vergaderstoel op wielen

Een conferentiestoel met wielen zijn heel handig, omdat ze multifunctioneel kunnen worden ingezet. Daarnaast is het gebruiksvriendelijk. Wij bieden een assortiment met stoelen en bureaustoelen met wieltjes. De vergaderstoel is een onmisbaar onderdeel in het kantoor. Tijdens een vergadering wordt er om een actieve en goede houding gevraagd. De vergaderstoelen zijn daar uitermate voor geschikt en zullen je er een handje bij helpen. Verder zorgen de vergaderstoelen voor een fijne ontspanning in de rug wanneer je bijvoorbeeld moet wachten in een wachtruimte.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.