Een bedrijfskantine is vaak het hart van het bedrijf. Collega’s komen in de kantine bij elkaar en bespreken van alles en nog wat. Het is daarom belangrijk om de juiste balans te vinden tussen gezelligheid, creativiteit en inspiratie.
TOON FILTERS

Prijs

Soort product

Framekleur

Bladkleur

Soort poot

Hoogte

Breedte

Diepte

Maximale belasting

Geselecteerde Filters

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Elke tafel zou je kunnen gebruiken als kantinetafel. De enige eigenschap waar elke kantinetafel aan moet voldoen is dat hij afneembaar is. Voor uw kantine heeft ABC Kantoormeubelen vele soorten in haar webshop staan. U kunt deze tafels ook gebruiken als bureautafels. De tafels zijn voorzien van een stevig onderstel. Bovendien zijn onze tafels altijd erg voordelig geprijsd. De kantinetafels van ABC Kantoormeubelen zijn leverbaar in verschillende afmetingen en vormen. Wanneer u vandaag uw nieuwe bestelt, dan leveren wij deze tafels al binnen een aantal werkdagen. U hoeft dus nooit lang te wachten op de nieuwe tafels voor uw kantine. Uw bestelling wordt door ons gratis geleverd bij een bestelling van boven de 500 euro en tegen een zeer kleine meerprijs gemonteerd. Daarnaast krijgt u van ABC Kantoormeubelen ook nog 5 jaar garantie.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.