TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Aantal laden

Framekleur

Hoogte

Breedte

Diepte

Ladenkast
Een ladenkast is een compacte kast die voorzien is van diepe en ruime laden, waarin u netjes en overzichtelijk uw spullen in kunt opbergen

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Een ladenkast is een compacte kast die voorzien is van diepe en ruime laden, waarin u netjes en overzichtelijk uw spullen in kunt opbergen. Voor het opbergen van uw dossiers en ander kantoormateriaal. De meerladenkasten zijn ideaal voor het opbergen van uw documentatie, kleine onderdelen en/of uw kantoormateriaal. De laden zijn voorzien van labelhouders. U kunt opschrijven wat u opbergt in welke laden, zodat uw werkplek netjes geordend blijft. Ladenkast dossierkast of tekeningladenkast. Diverse kasten elk voor een bepaalde doelstelling. Kasten ten behoeve van het opbergen van hangmappen, tekeningen en documenten in diverse maten. Alle ladenkasten zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in kantoor waardoor deze geschikt zijn voor langdurig en intensief gebruik.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.