TOON FILTERS

Prijs

Soort product

Framekleur

Hoogte

Breedte

Diepte

Aantal legborden

Geselecteerde Filters

Archiefkasten zijn belangrijk voor een opgeruimd en overzichtelijk kantoor en een opgeruimd bureau. Kantoorkasten zijn de perfecte opbergsystemen waar je alles in kan archiveren

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Bent u op zoek naar de perfecte oplossing om orde en efficiëntie in uw magazijn, werkplaats of garage te verbeteren? ABC Kantoormeubelen heeft een breed assortiment aan magazijnstellingen en stellingkasten die aan uw specifieke behoeften voldoen. Onze producten zijn ontworpen om zowel ruimtebesparend als functioneel te zijn, zodat u uw ruimte optimaal kunt benutten. Hieronder vindt u enkele van de opties die wij aanbieden en de voordelen die ze met zich meebrengen.

Uitgebreide Opties van Magazijnstellingen

  • Sterke Legborden: Ideaal voor het opslaan van zware voorwerpen; deze stellingen zijn robuust en ontworpen om de last van zware lasten te dragen zonder door te buigen.
  • Configureerbare Stellingen: Flexibiliteit is essentieel in elke opslagruimte. Onze configureerbare stellingen kunnen aangepast worden aan uw veranderende behoeften, waardoor ze perfect zijn voor dynamische omgevingen.
  • Breedvakstellingen: Perfect voor grotere items of bulkartikelen, deze stellingen bieden brede vakken die toegankelijkheid en organisatie vereenvoudigen.
  • Accessoires voor Opslag: Verbeter de functionaliteit van uw stellingen met onze reeks accessoires, zoals verdeelschotten, labelclips, en meer.

Materialen en Duurzaamheid

Onze stellingkasten en magazijnstellingen zijn beschikbaar in verschillende materialen:

  • Gegalvaniseerd Staal: Biedt duurzaamheid en weerstand tegen roest, wat ze ideaal maakt voor zware en industriële omgevingen.
  • Hout: Voor een meer esthetische look, perfect voor zichtbare opslagruimtes of lichtere toepassingen.

Online Bestellen bij ABC Kantoormeubelen

Het bestellen van uw nieuwe stellingkast of magazijnstelling is nog nooit zo eenvoudig geweest. Onze online webshop biedt een naadloze koopervaring waar u rustig kunt browsen en vergelijken, met de zekerheid dat u kiest voor kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien staan onze klantenservice en expertadviseurs altijd klaar om u te helpen met eventuele vragen of om advies op maat te bieden voor uw specifieke opslagbehoeften.

Waarom Kiezen voor ABC Kantoormeubelen?

Bij ABC Kantoormeubelen zetten we ons in om niet alleen producten van hoge kwaliteit te leveren, maar ook om te zorgen voor een klantenservice die uw verwachtingen overtreft. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en zijn opslagoplossingen nodig heeft die specifiek zijn afgestemd op zijn operaties. Daarom bieden wij oplossingen die zowel veelzijdig als betaalbaar zijn.

Kies voor ABC Kantoormeubelen en creëer een meer georganiseerde, efficiënte en functionele werkplek. Bezoek vandaag nog onze website en ontdek hoe onze magazijnstellingen en stellingkasten uw ruimte kunnen transformeren.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.