Van alle soorten archiefkasten worden roldeurkasten het meest gebruikt en verkocht. Een roldeurkast herbergt namelijk een groot aantal voordelen die men niet vindt bij traditionele kantoorkasten met draaideuren of schuifdeuren. Een metalen roldeurkast of rolluikkast heeft een strakke uitstraling, is relatief goedkoop en is makkelijk te openen en af te sluiten.

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Van alle soorten archiefkasten worden roldeurkasten het meest gebruikt en verkocht. Een roldeurkast herbergt namelijk een groot aantal voordelen die men niet vindt bij traditionele kantoorkasten met draaideuren of schuifdeuren. Een metalen roldeurkast of rolluikkast heeft een strakke uitstraling, is relatief goedkoop en is makkelijk te openen en af te sluiten. Bij het openen van dit type archiefkast met slot “verdwijnen” de twee kunststof roldeuren met metalen eindlamel gelijktijdig in de behuizing, waardoor de toegang tot en ruimte rondom de kast maximaal benut wordt. Roldeurkasten zijn bovendien leverbaar in diverse epoxy kleuren en in een divers gamma standaard afmetingen. Ook bieden archiefkasten met roldeuren de grootste flexibiliteit m.b.t. inrichting. U kiest de samenstelling van de kastinrichting volgens uw eigen wensen en noden. Kies uit verstelbare of uittrekbare legborden (met de mogelijkheid tot het ophangen van hangmappen), uittrekframes voor hangmappen en/of laden. Let er wel op dat u de juiste breedte kiest. De roldeurkasten worden gebruiksklaar geleverd inclusief legborden. Doordat de roldeuren in de kast verdwijnen, heeft u geen last van uitslaande deuren uw kantoorruimte in. De kasten zijn voorzien van een stevig slot en soepel lopende roldeuren. Gemaakt van de beste kwaliteit staal voor intensief en langdurig gebruik. Een roldeurkast wordt ook wel jaloeziedeurkast genoemd. Wij hebben vele maten kasten uit voorraad en in diverse kleuren leverbaar. Archiefkasten of jaloeziedeurkast kopen? roldeurkasten en andere archiefkasten direct uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd! Kasten met legborden en kunststof deuren conform brandklasse M1.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.