Thuiswerkplek

Weergave:

  • tegels
  • lijst

Sorteren op:

  • volgorde
  • artikelcode
  • populariteit
  • prijs
  • titel
ordernr
desc
1135
Complete thuiswerkplek Bureaustoel + Bureau
Complete thuiswerkplek Bureaustoel + Bureau

Complete thuiswerkplek Bureaustoel + Bureau ABCthuiswerkplek

449.00 € 449,00
Complete thuiswerkplek Bureaustoel + Bureau Bureau Othello Slinger Zit/Sta Slinger verstelbaar Meer info en bestel »

Verstelbaar bureau, hoekbureau of bureautafel kopen?

Bent u op zoek naar een bureau voor uw kantoorinrichting? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Een webshop vol bureaus om te kopen en ander kantoormeubilair van hoogwaardige kwaliteit en zeer laag geprijsd! Op onze kantoormeubelen website kunt u samen met ons uw eigen werkplek inrichten! Een bureau kopen gaat gemakkelijk en snel via onze webshop. We helpen u graag verder!

 

Werkplek inrichten

Abc Kantoormeubelen helpt u om zelf een werkplek in te richten. Door het eenvoudige menu in de webshop, wordt het bestellen van kantoormeubilair gemakkelijk gemaakt. U kunt eenvoudig een bureau kiezen, in de gewenste kleur, maat en design. Naast het bureau kunt u een bijpassende ladeblok en een kantoorkast bestellen.

 

Werkplek op maat

 

Wij bieden bureaus in allerlei soorten en maten. Daarnaast kunt u kiezen uit een scala van verschillende kleuren van het werkblad, zoals wit, grijs, ahorn, beuken, kersen, havanna etc. Ook kunt u voor een kleine meerprijs kiezen voor een speciale kleur. Ook het onderstel of het frame kan naar smaak gekozen worden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een aluminium, wit, zwart of een antraciet onderstel.

 

Bureau accessoires

 

Bij het bureau kunnen nog andere benodigdheden besteld worden, zoals een handige frontpaneel, een CPU houder, een kabel doorvoerdop en een kabelklem.

 

Verstelbaar bureau

 

Tegenwoordig zijn er allemaal regels gekomen met betrekking tot de zogenaamde ergonomische werkplek. Voor een verstelbaar bureau moet u hier zijn. Wij hebben een uitgebreid assortiment met bureaus waar de bureauhoogte gemakkelijk versteld kan worden, zoals de flex werkplekken en de zit-, sta werkplekken. Het is belangrijk dat de hoogte van het bureaublad goed afgesteld is, want de juiste bureauhoogte, draagt mee tot een goede zithouding. Onze flex werkplekken zijn verstelbaar met een slinger of met een elektrometer.

Voor persoonlijk advies kunt u ons altijd bellen! We hebben specialisten, die u graag verder helpen, met meer dan 30 jaar ervaring voor het instellen van uw werkplek.

 

Bureaustoel bij het bureau

 

Wilt u graag een bureaustoel die bij de werkplek past en u weet niet welke keuze u moet maken? Maak u niet druk en bel ons! Wij helpen u graag bij uw keuzen! Daarnaast is het altijd mogelijk om de stoelen op proef te nemen.

Wat leveren wij nog meer?
 

Abc kantoormeubelen kan in principe alles leveren, ook buiten ons assortiment. 
U kunt bij ons terecht voor een bureaubureaustoelvergaderstoelenkantinestoelen
archiefkastenladeblokkendirectiemeubilairreceptiebalies 
en nog veel meer kantoormeubilair en meubilair voor kantoorinrichting.