Heel veel bureau's op voorraad. Op zoek naar een nieuw bureau of kantoortafel? Bij ABC Kantoormeubelen vind je een uitgebreid aanbod kantoor bureaus. Van compacte bureaus met ladeblokken tot in (elektrisch) hoogte verstelbare soorten en van hoekbureaus tot handige bijpassende accessoires zoals kabelgoten of hoekbladen.
TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort bureau

Soort poot

Hoogte instelbaar

Framekleur

Bladkleur

Breedte

Diepte

Hoogte

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Bij ABC Kantoormeubelen begrijpen we dat de recente wereldwijde veranderingen veel invloed hebben gehad op de manier waarop mensen werken, vooral met de toename van thuiswerken. Om aan deze nieuwe behoeften te voldoen, bieden wij diverse oplossingen en tips om uw thuiswerkplek zo efficiënt en comfortabel mogelijk in te richten.

Essentiële Meubels voor Thuiswerken

  • Ergonomische Bureaustoelen: Een comfortabele, ergonomische stoel is cruciaal voor het verminderen van rugpijn en het verbeteren van de houding tijdens lange werkuren.
  • Functionele Bureaus: Overweeg een verstelbaar bureau, zoals een zit-sta bureau, dat flexibiliteit biedt en de fysieke gezondheid bevordert door afwisselend zitten en staan mogelijk te maken.
  • Opbergruimte: Kies voor compacte opbergoplossingen zoals ladeblokken of kleine archiefkasten die helpen bij het organiseren van uw werkruimte zonder veel ruimte in beslag te nemen.

Technologische Accessoires

  • Monitorarmen: Verstelbare monitorarmen kunnen helpen om uw scherm op de ideale hoogte en afstand te plaatsen, wat de oogspanning vermindert.
  • Kabelbeheer: Systemen voor kabelbeheer voorkomen rommel en zorgen voor een opgeruimde en veilige werkplek.

Ergonomie en Welzijn

  • Goede Verlichting: Zorg voor voldoende natuurlijk licht of gebruik kwalitatieve bureaulampen om oogvermoeidheid te verminderen.
  • Planten: Kleine kantoorplanten kunnen niet alleen de luchtkwaliteit verbeteren, maar ook het algemene welzijn en de productiviteit verhogen.

Tips voor het Inrichten van een Thuiswerkplek

  • Richt een Specifieke Werkzone In: Zelfs in een kleine ruimte, probeer een specifiek gebied te reserveren alleen voor werk, om een duidelijke scheiding tussen werk en privéleven te behouden.
  • Minimaliseer Afleiding: Richt je werkplek in ver van televisies of andere afleidingsbronnen. Gebruik geluiddempende producten zoals akoestische panelen indien nodig.
  • Personaliseer Je Ruimte: Maak je werkruimte aangenaam met persoonlijke items zoals foto’s of kunstwerken die je motiveren en een prettige werksfeer creëren.

Ondersteuning van ABC Kantoormeubelen

We bieden niet alleen een breed assortiment aan kantoormeubelen die geschikt zijn voor thuiswerken, maar ook deskundig advies om de beste keuzes te maken voor uw specifieke situatie. Of het nu gaat om het kiezen van het juiste meubilair of het optimaliseren van uw thuiswerkplek, ons team staat klaar om u te helpen bij elke stap.

Het belangrijkste is dat we erkennen dat deze “vervelende tijd” aanpassingen vereist van iedereen, en wij zijn hier om die overgang zo soepel mogelijk te maken door kwalitatieve en comfortabele thuiswerkoplossingen te bieden. Voor meer informatie of persoonlijk advies, bezoek onze website of neem direct contact op met onze klantenservice.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.