Tag: Ergonomische Accessoires

TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Kleur

Bladkleur

Framekleur

Normering

Hoogte

Breedte

Diepte

Soort poot

Soort armleuning

Materiaal

Hoogte instelbaar

Soort deur

Vorm

Uitvoering

Ergonomische accessoires zijn een essentieel onderdeel van een gezonde en comfortabele werkplek. Ze zijn ontworpen om de houding te verbeteren, fysieke belasting te verminderen en het algehele welzijn van werknemers te bevorderen. Hier zijn enkele veelvoorkomende ergonomische accessoires en hun voordelen:

  1. Ergonomische muismat: Een ergonomische muismat is ontworpen om de polsen te ondersteunen tijdens het gebruik van een muis. Het biedt comfort en helpt bij het voorkomen van polsbelasting en het carpaal tunnelsyndroom.
  2. Laptophouder: Een laptophouder verhoogt het laptopscherm tot een ergonomische kijkhoogte, waardoor nek- en rugklachten worden verminderd. Dit helpt bij het handhaven van een goede houding tijdens langdurig gebruik van een laptop.
  3. Ergonomisch toetsenbord: Een ergonomisch toetsenbord is ontworpen met een gebogen of gesplitst ontwerp om de natuurlijke houding van de handen en polsen te ondersteunen tijdens het typen. Dit kan helpen bij het voorkomen van overbelasting en het verminderen van spierspanning.
  4. Verstelbare monitorarm: Een verstelbare monitorarm maakt het mogelijk om het computerscherm op de juiste hoogte en afstand te plaatsen, waardoor nek- en oogbelasting worden verminderd. Dit bevordert een ergonomische kijkpositie en vermindert de kans op vermoeidheid en oogklachten.
  5. Voetensteun: Een voetensteun zorgt voor ondersteuning en comfort voor de voeten en benen tijdens het zitten. Het helpt bij het handhaven van een goede zithouding en kan de druk op de onderrug verminderen.
  6. Draadloze ergonomische muis: Een draadloze ergonomische muis is ontworpen om de hand en pols in een natuurlijke positie te houden, waardoor spanning en overbelasting worden verminderd. Dit kan helpen bij het voorkomen van RSI-gerelateerde klachten.

Door het gebruik van ergonomische accessoires kunnen werknemers comfortabeler en gezonder werken, wat resulteert in een hogere productiviteit en minder werkgerelateerde klachten. Het investeren in ergonomische accessoires is daarom een belangrijke stap naar het creëren van een ergonomisch verantwoorde en comfortabele werkplek.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.