Tag: Rugklachten

TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Kleur

Bladkleur

Framekleur

Normering

Hoogte

Breedte

Diepte

Soort poot

Soort armleuning

Materiaal

Hoogte instelbaar

Soort deur

Vorm

Uitvoering

ABC Kantoormeubelen begrijpt het belang van het verminderen en voorkomen van rugklachten bij medewerkers. Hier zijn enkele aspecten en oplossingen die kunnen helpen bij het verminderen van rugklachten:

  1. Ergonomische stoelen: Stoelen met een ergonomisch ontwerp, zoals verstelbare rugleuningen, lendensteunen en zitdiepte, kunnen de juiste ondersteuning bieden aan de rug en de wervelkolom in een natuurlijke positie houden.
  2. Verstelbare bureaus: Bureaus met hoogteverstelling stellen medewerkers in staat om afwisselend zittend en staand te werken, waardoor de belasting op de rug wordt verminderd en de spieren worden geactiveerd.
  3. Juiste zithouding: Het aanleren van een goede zithouding kan rugklachten helpen voorkomen. Medewerkers moeten worden aangemoedigd om rechtop te zitten, met hun rug tegen de leuning van de stoel en hun voeten plat op de vloer.
  4. Voldoende beweging: Regelmatig pauzeren en bewegen tijdens het werk kan helpen om de spieren van de rug los te maken en spanning te verminderen. ABC Kantoormeubelen biedt ook meubels aan die beweging stimuleren, zoals zit-sta bureaus en ergonomische stoelen met dynamische functies.
  5. Rugvriendelijke accessoires: Het gebruik van ergonomische accessoires zoals lendenkussens, voetensteunen en monitorarmen kan de werkhouding verbeteren en rugklachten verminderen.

Door te investeren in kantoormeubilair en accessoires die zijn ontworpen met het oog op ruggezondheid, kunnen bedrijven een werkomgeving creëren die het risico op rugklachten verminderen.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.