Tag: Veiligheid

TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Kleur

Bladkleur

Framekleur

Normering

Hoogte

Breedte

Diepte

Soort poot

Soort armleuning

Materiaal

Hoogte instelbaar

Soort deur

Vorm

Uitvoering

ABC Kantoormeubelen hecht veel belang aan de veiligheid van werkomgevingen. Hier zijn enkele aspecten en oplossingen die bijdragen aan een veilige werkomgeving:

  1. Stevige constructie: Onze kantoormeubelen worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en een stevige constructie om duurzaamheid en stabiliteit te garanderen. Dit vermindert het risico op ongelukken door wiebelen of instorten van meubilair.
  2. Brandwerende materialen: We bieden ook meubilair en materialen die voldoen aan brandveiligheidsnormen, zoals brandvertragende bekleding of brandwerende kasten, om de veiligheid in het geval van brand te waarborgen.
  3. Ergonomisch ontwerp: Ergonomische meubelontwerpen helpen bij het voorkomen van lichamelijke klachten en letsel door een betere ondersteuning van de houding van werknemers. Dit kan rugklachten verminderen en het risico op blessures verminderen.
  4. Veilige opbergoplossingen: Kantoormeubelen met afsluitbare lades of kasten dragen bij aan de veiligheid door het beschermen van vertrouwelijke documenten en het voorkomen van diefstal van persoonlijke bezittingen.
  5. Kabelmanagement: Een georganiseerd kabelmanagement vermindert struikelgevaar en voorkomt dat kabels in de war raken, waardoor de veiligheid op de werkplek wordt verbeterd.

Door te investeren in veilig kantoormeubilair en een veilige werkomgeving kunnen werkgevers een gezonde en productieve omgeving creëren die het welzijn van hun medewerkers bevordert en het risico op ongelukken vermindert.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.