Tag: Actief werken

TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Kleur

Bladkleur

Framekleur

Normering

Hoogte

Breedte

Diepte

Soort poot

Soort armleuning

Materiaal

Hoogte instelbaar

Soort deur

Vorm

Uitvoering

Actief werken verwijst naar het concept van het bevorderen van beweging en activiteit tijdens het werk, in tegenstelling tot langdurig zitten of statisch blijven. Hier zijn enkele aspecten van actief werken:

  1. Staand werken: Staand werken kan een vorm van actief werken zijn waarbij een persoon afwisselend zit en staat tijdens het uitvoeren van taken. Staande bureaus of verstelbare bureaus die de gebruiker in staat stellen om gemakkelijk tussen zitten en staan te wisselen, zijn populaire opties voor actief werken.
  2. Beweging stimuleren: Actief werken moedigt ook aan tot beweging tijdens het werk, zoals regelmatig opstaan, rondlopen, stretchen of zelfs lichte oefeningen doen. Dit kan de bloedcirculatie verbeteren, spiervermoeidheid verminderen en de algehele gezondheid bevorderen.
  3. Ergonomische hulpmiddelen: Om actief werken te ondersteunen, kunnen ergonomische hulpmiddelen worden gebruikt, zoals wiebelkrukken, balanskussens, en ergonomische stoelen met beweegbare onderdelen die de gebruiker stimuleren om actief te blijven tijdens het zitten.
  4. Bewustwording van zitgedrag: Actief werken omvat ook bewustwording van het zitgedrag en het vermijden van langdurig zitten. Dit kan worden bereikt door regelmatig pauzes te nemen, te strekken en kleine bewegingen toe te voegen aan de dagelijkse routine.

Kortom, actief werken gaat over het bevorderen van een dynamische werkomgeving waarin beweging en variatie worden aangemoedigd om de gezondheid, het welzijn en de productiviteit van werknemers te bevorderen.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.