Tag: Afstand tot het Beeldscherm

TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Kleur

Bladkleur

Framekleur

Normering

Hoogte

Breedte

Diepte

Soort poot

Soort armleuning

Materiaal

Hoogte instelbaar

Soort deur

Vorm

Uitvoering

Optimaliseer je werkomgeving met de juiste afstand tot het beeldscherm. Een ergonomische opstelling bevordert niet alleen je comfort, maar ook je productiviteit en gezondheid. Met de juiste afstand verminder je vermoeidheid van de ogen en voorkom je nek- en rugklachten.

Onze kantooroplossingen zijn ontworpen met oog voor ergonomie, waardoor je gemakkelijk de optimale afstand tot het beeldscherm kunt handhaven. Of je nu een zit-sta bureau, een verstelbare monitorarm of ergonomische bureaustoel gebruikt, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je beeldscherm op de juiste hoogte en afstand staat.

Met onze producten kun je de afstand tot het beeldscherm eenvoudig aanpassen aan jouw individuele behoeften en voorkeuren. Zo creëer je een comfortabele en gezonde werkomgeving waarin je optimaal kunt presteren. Ontdek onze kantooroplossingen voor een ergonomische werkplek die bijdraagt aan jouw welzijn en productiviteit.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.