Tag: Akoestische Schuifdeurkast

Akoestische schuifdeurkast 122x200x48cm
ABC Kantoormeubelen
Mart Walda

Akoestische Schuifdeurkast

Een rustige werkomgeving draag mee aan de productiviteit van het personeel. Daarom komt ABC Kantoormeubelen met de Akoestische Schuifdeurkast! Door de dempende werking van de

Lees verder »
TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Kleur

Bladkleur

Framekleur

Normering

Hoogte

Breedte

Diepte

Soort poot

Soort armleuning

Materiaal

Hoogte instelbaar

Soort deur

Vorm

Uitvoering

Akoestische schuifdeurkasten zijn een essentieel element geworden in moderne kantooromgevingen die streven naar een betere geluidsisolatie, ruimte-efficiëntie en esthetiek. Deze innovatieve kasten bieden diverse voordelen die de algehele werkervaring verbeteren:

  1. Verbeterde Geluidsisolatie: Akoestische schuifdeurkasten zijn ontworpen met geluidsabsorberende materialen die geluidsoverdracht verminderen. Dit helpt om een rustige en productieve werkomgeving te creëren door storende geluiden van buitenaf te minimaliseren.
  2. Ruimtebesparend Ontwerp: Het schuifdeurmechanisme van deze kasten zorgt voor een efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte. In tegenstelling tot traditionele draaideurkasten hebben ze geen extra ruimte nodig voor het openen van de deuren, waardoor meer vloeroppervlak vrij blijft voor andere doeleinden.
  3. Esthetische Flexibiliteit: Akoestische schuifdeurkasten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en afwerkingen, waardoor ze naadloos kunnen worden geïntegreerd in elke kantoorinrichting. Van strakke en moderne ontwerpen tot warme en natuurlijke texturen, er is een breed scala aan opties om aan de esthetische voorkeuren van elke organisatie te voldoen.
  4. Opbergmogelijkheden op Maat: Deze kasten bieden flexibele opbergoplossingen voor verschillende behoeften, variërend van hangmappen en archiefdozen tot persoonlijke bezittingen en kantoorbenodigdheden. Interne accessoires zoals planken, laden en hangrails kunnen worden aangepast aan specifieke opslagvereisten.
  5. Verbeterde Privacy: Door hun geluidsabsorberende eigenschappen dragen akoestische schuifdeurkasten bij aan een gevoel van privacy en concentratie voor individuele werknemers. Dit is vooral waardevol in open kantooromgevingen waar visuele en auditieve afleidingen vaak voorkomen.

Door te investeren in akoestische schuifdeurkasten kunnen organisaties niet alleen de functionaliteit en efficiëntie van hun werkruimte verbeteren, maar ook bijdragen aan het creëren van een comfortabele en productieve omgeving voor hun werknemers.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.