Akoestische Schuifdeurkast

Akoestische schuifdeurkast 122x200x48cm

Een rustige werkomgeving draag mee aan de productiviteit van het personeel. Daarom komt ABC Kantoormeubelen met de Akoestische Schuifdeurkast! Door de dempende werking van de revolutionaire akoestische kasten, wordt er rust in de werkruimte gecreëerd. De kasten kunnen ingezet worden in plaats van geluiddempende wanden in grote ruimtes.

Wat leveren wij nog meer?

Abc kantoormeubelen kan in principe alles leveren vor uw kantoor, ook buiten ons assortiment om.
U kunt bij ons terecht voor een bureaubureaustoelvergaderstoelenkantinestoelenarchiefkasten
ladeblokkendirectiemeubilairreceptiebalies 
en nog veel meer kantooraccesoires.

Werking Akoestische kantoorkast

De kasten zijn opgebouwd uit 2 delen en 2 schuifdeuren met op elke deur een slotje. De metalen deuren hebben een gatenpatroon, waartussen een laag Foam zit, waardoor het geluid wordt geabsorbeerd. 

De kast kan in verschillende kleuren besteld worden, zoals grijs, antraciet, zwart en aluminium. Ook is het mogelijk om een kunstoffen topblad erbij te bestellen. 

Uitstraling Akoestische kast

De kasten hebben een moderne en strakke uitstraling en passen perfect in een moderne kantooromgeving. Omdat het foam niet te zien is, zoals bij geluidswanden, geeft het ook een opgeruimde indruk. 

Bekijk en bestel deze Akoestische kantoorkast Hier

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.