Tag: Ergonomische Hulpmiddelen

TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Kleur

Bladkleur

Framekleur

Normering

Hoogte

Breedte

Diepte

Soort poot

Soort armleuning

Materiaal

Hoogte instelbaar

Soort deur

Vorm

Uitvoering

Ergonomische hulpmiddelen zijn ontworpen om comfort, efficiëntie en veiligheid op de werkplek te verbeteren door het ondersteunen van een natuurlijke houding en het verminderen van de belasting op het lichaam tijdens het werk. Bij ABC Kantoormeubelen erkennen we het belang van ergonomie voor het welzijn en de productiviteit van werknemers. Daarom bieden we een breed scala aan ergonomische producten en oplossingen die specifiek zijn ontworpen om aan deze behoeften te voldoen. Hier zijn enkele voorbeelden van ergonomische hulpmiddelen die we aanbieden:

Ergonomische Stoelen

Onze ergonomische stoelen zijn verstelbaar en bieden cruciale ondersteuning aan de rug, nek, en armen, waardoor de juiste zithouding wordt bevorderd en het risico op spierspanning en rugpijn wordt verkleind.

Verstelbare Bureaus

Verstelbare of zit-sta bureaus maken het mogelijk voor gebruikers om gedurende de dag van houding te veranderen, wat essentieel is voor het bevorderen van de bloedcirculatie en het verminderen van de negatieve effecten van langdurig zitten.

Monitorarmen

Door het gebruik van monitorarmen kunnen gebruikers hun beeldschermen op de ideale hoogte en afstand positioneren, wat helpt bij het verminderen van oogspanning en het bevorderen van een ergonomische kijkhoek.

Toetsenbordlades en Ergonomische Toetsenborden

Een toetsenbordlade die onder het bureau wordt gemonteerd, of een ergonomisch ontworpen toetsenbord, kan helpen de druk op de polsen te verminderen en een comfortabelere typervaring te bieden.

Voetsteunen

Een voetsteun ondersteunt een ergonomische zithouding, vooral voor gebruikers wiens voeten niet plat op de grond rusten wanneer ze zitten, en helpt bij het verminderen van druk op de onderrug.

Documenthouders

Documenthouders voorkomen dat gebruikers hun nek in ongemakkelijke posities draaien bij het lezen van documenten, waardoor nek- en schouderspanning wordt verminderd.

Ergonomische Muizen

Een ergonomisch ontworpen muis vermindert de spanning op de pols en onderarm en ondersteunt een natuurlijkere handpositie, wat bijdraagt aan het voorkomen van RSI (Repetitive Strain Injury).

Het integreren van deze ergonomische hulpmiddelen in de werkplek is een investering in de gezondheid en productiviteit van werknemers. Bij ABC Kantoormeubelen zijn we toegewijd aan het aanbieden van producten die niet alleen voldoen aan de functionele eisen van een moderne werkplek, maar ook het welzijn van gebruikers ondersteunen. Door een ergonomisch verantwoorde werkomgeving te creëren, helpen we organisaties een meer bevredigende en productieve werkcultuur te bevorderen.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.