Tag: Nieuwe Werken

TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Kleur

Bladkleur

Framekleur

Normering

Hoogte

Breedte

Diepte

Soort poot

Soort armleuning

Materiaal

Hoogte instelbaar

Soort deur

Vorm

Uitvoering

Het Nieuwe Werken (HNW)

Het Nieuwe Werken (HNW) is een term die wordt gebruikt om een werkfilosofie te beschrijven die flexibiliteit in werkpatronen benadrukt, zoals flexibele werktijden, locatie-onafhankelijk werken (thuiswerken of op afstand werken), en de nadruk op output in plaats van aanwezigheid. Deze benadering vereist een heroverweging van de traditionele kantooromgeving en de manier waarop deze is ingericht, om zowel collaboratief als individueel werk te ondersteunen.

Implementatie van HNW met Kantoormeubilair

  1. Flexibele Werkstations: Modulaire werkplekken en zit-sta bureaus zijn essentieel voor het ondersteunen van flexibiliteit en ergonomie. Ze stellen werknemers in staat hun werkplek aan te passen aan hun behoeften gedurende de dag.
  2. Co-working Spaces: Het creëren van gebieden die bevorderlijk zijn voor samenwerking en communicatie kan innovatie stimuleren. Dit omvat het gebruik van grote tafels, comfortabele zitruimtes en technologisch uitgeruste vergaderruimtes.
  3. Privéruimtes: Voor taken die concentratie vereisen of vertrouwelijke gesprekken, zijn akoestisch geïsoleerde ruimtes of cabines noodzakelijk.
  4. Technologie-integratie: Het Nieuwe Werken vereist dat medewerkers overal toegang hebben tot bedrijfsnetwerken en -middelen. Ingebouwde oplaadpunten, draadloze oplaadstations en goede internetverbindingen zijn cruciaal.
  5. Ergonomische Accessoires: Aangezien medewerkers meer controle krijgen over waar en hoe ze werken, worden ergonomische accessoires zoals verstelbare monitorarmen, ergonomische stoelen en toetsenborden steeds belangrijker.
  6. Ontspanningsruimtes: Gebieden ontworpen voor rust en ontspanning kunnen de algehele tevredenheid en het welzijn van werknemers verhogen. Dit kan loungemeubilair, een koffiehoek of zelfs een spelruimte omvatten.

Conclusie

Bij het implementeren van Het Nieuwe Werken is het cruciaal om een werkomgeving te creëren die flexibiliteit, comfort en efficiëntie bevordert. Dit vraagt om een doordachte selectie van kantoormeubilair en -accessoires die de principes van HNW ondersteunen.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.