Tag: Weerstand Instellen

TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Kleur

Bladkleur

Framekleur

Normering

Hoogte

Breedte

Diepte

Soort poot

Soort armleuning

Materiaal

Hoogte instelbaar

Soort deur

Vorm

Uitvoering

Het aanpassen van de weerstand van een stoel zorgt ervoor dat de gebruiker de rugleuning kan kantelen zonder te veel inspanning, maar ook zonder dat de stoel te gemakkelijk achterover leunt, wat kan leiden tot een ongezonde zithouding. Dit aanpassingsmechanisme draagt bij aan een dynamische zithouding, waardoor de gebruiker regelmatig van houding kan veranderen. Dit is cruciaal voor het voorkomen van de negatieve effecten van langdurig zitten, zoals rugpijn, verminderde bloedcirculatie en andere musculoskeletale aandoeningen.

Bij ABC Kantoormeubelen bieden we een reeks ergonomische stoelen met instelbare weerstand, waardoor gebruikers hun stoel kunnen aanpassen aan hun persoonlijke comfortniveau en zitvoorkeuren. Deze functionaliteit is slechts een onderdeel van onze inzet om producten te leveren die niet alleen de productiviteit verhogen, maar ook het welzijn van werknemers ondersteunen door het bevorderen van een gezonde werkplek. Door te investeren in ergonomisch ontworpen kantoormeubilair, helpen bedrijven om een meer ondersteunende en comfortabele omgeving voor hun werknemers te creëren, wat uiteindelijk leidt tot verhoogde werktevredenheid en efficiëntie.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.