Tag: Zitten is het nieuwe roken

Bij ABC Kantoormeubelen begrijpen we de dringende noodzaak om de sedentaire levensstijl te doorbreken en een gezondere werkplek te creëren. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment aan kantoormeubilair ontwikkeld dat gericht is op het bevorderen van actief zitten en beweging tijdens de werkdag.

1. Ergonomisch Ontwerp: Onze stoelen zijn ontworpen met het oog op ergonomie, waardoor ze comfortabel en ondersteunend zijn voor langdurig zitten. Verstelbare functies stellen gebruikers in staat om hun zithouding aan te passen en de druk op de rug en de wervelkolom te verminderen.

2. Sta- en Zitopties: We bieden diverse sta- en zitoplossingen, waaronder zit-sta bureaus, ergonomische stoelen met zitbalopties en balanskrukken. Deze variatie stelt medewerkers in staat om af te wisselen tussen zitten en staan gedurende de dag, wat de bloedsomloop stimuleert en de energie niveaus verhoogt.

3. Bewegingsstimulatie: Onze kantoormeubelen zijn ontworpen om beweging te stimuleren, zelfs tijdens het zitten. Dit omvat wiebelstoelen, dynamische zitkussens en bureaustoelen met flexibele zittingen, die gebruikers aanmoedigen om hun kernspieren te activeren en een actieve zithouding aan te nemen.

4. Bewustwording en Educatie: We streven naar bewustwording en educatie over de gezondheidsrisico’s van langdurig zitten. Daarom bieden we informatie en advies over de voordelen van actief zitten en staan, evenals tips voor het integreren van meer beweging in de werkdag.

Bij ABC Kantoormeubelen geloven we dat zitten niet de norm mag zijn. Ontdek onze innovatieve oplossingen voor een gezondere en actievere werkplek, waar zitten het nieuwe roken niet langer is. Investeer vandaag nog in de gezondheid en het welzijn van jouw medewerkers.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.