TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Bladkleur

Framekleur

Hoogte

Breedte

Diepte

Soort poot

Materiaal

Hoogte instelbaar

Vorm

Diameter: 150CM

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Optimaal Comfort met de Ronde Tafel van 150 cm Diameter

Bij ABC Kantoormeubelen vinden we het belangrijk dat jouw kantoorinrichting aansluit bij de behoeften van jou en je team. Onze ronde tafel met een diameter van 150 cm biedt de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl.

Belangrijkste Kenmerken:

  1. Royale Ruimte: Met een diameter van 150 cm biedt deze tafel voldoende ruimte voor samenwerking, vergaderingen of gezamenlijke lunches.
  2. Veelzijdigheid: Ideaal voor teambijeenkomsten, brainstormsessies, of als gezellige eethoek in de bedrijfskantine.
  3. Stevige Constructie: Onze tafel is vervaardigd met hoogwaardige materialen, waardoor duurzaamheid en stabiliteit gegarandeerd zijn.
  4. Moderne Uitstraling: Het eigentijdse ontwerp past moeiteloos in diverse kantoorstijlen en draagt bij aan een professionele en inspirerende werkomgeving.
  5. Eenvoudige Samenwerking: Dankzij het ronde ontwerp is iedereen gelijkwaardig betrokken bij het gesprek, wat de samenwerking bevordert.

Waarom Kiezen voor de Ronde Tafel van 150 cm Diameter:

  • Gezellig Samenkomen: Creëer een warme en uitnodigende sfeer voor informele gesprekken of teambuildingmomenten.
  • Efficiënt Vergaderen: Het ronde ontwerp stimuleert interactie en maakt efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte, waardoor vergaderingen soepel verlopen.
  • Stijlvol Design: Voeg een vleugje elegantie toe aan jouw kantoor met deze ronde tafel, die functionaliteit combineert met esthetiek.
  • Duurzame Kwaliteit: Investeren in onze ronde tafel betekent investeren in duurzaamheid en een langdurige toevoeging aan jouw kantoorinrichting.

Ontdek de Ronde Tafel in Onze Showroom of Bestel Online:

Breng een bezoek aan onze showroom om de ronde tafel van 150 cm diameter te ervaren, of bestel eenvoudig online voor een snelle levering. ABC Kantoormeubelen – waar comfort, stijl en functionaliteit samenkomen voor jouw ideale werkplek!

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.