TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Soort product

Framekleur

Hoogte

Breedte

Diepte

Materiaal

Kleur wolvilt: Lichtgrijs TA01

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Lichtgrijs Wolvilt: Een Zachte en Eigentijdse Keuze voor Jouw Kantoorinrichting

Bij ABC Kantoormeubelen presenteren we ons lichtgrijze wolvilt, een veelzijdige keuze die zowel zachtheid als eigentijdsheid toevoegt aan jouw kantoorruimte. Ontdek de kenmerken van deze rustige en moderne kleur:

  1. Zachte Esthetiek: Lichtgrijs staat bekend om zijn zachte en rustgevende esthetiek. Het wolvilt in deze kleur voegt een vleugje subtiliteit en sereniteit toe aan jouw kantoorinrichting.
  2. Modern en Eigentijds: Deze lichtgrijze tint straalt een moderne en eigentijdse uitstraling uit. Het wolvilt is perfect geschikt voor stoelen, panelen of andere meubelstukken, waardoor een eigentijdse sfeer ontstaat.
  3. Akoestische Voordelen: Naast zijn esthetische waarde biedt lichtgrijs wolvilt ook akoestische voordelen. Gebruik het op wandpanelen of als bekleding voor meubels om geluid te absorberen en een rustige werkomgeving te bevorderen.
  4. Veelzijdige Integratie: Lichtgrijs wolvilt integreert moeiteloos in verschillende kantoorinrichtingen en kleurenschema’s. Het is geschikt voor diverse meubelstukken, waardoor een frisse en eigentijdse uitstraling ontstaat.
  5. Duurzaam en Stijlvol: Wolvilt staat bekend om zijn duurzaamheid, en lichtgrijs wolvilt behoudt zijn kleur langdurig. Het is een stijlvolle en betrouwbare keuze voor kantoorinrichtingen die een eigentijdse en rustgevende sfeer nastreven.

Ontdek hoe lichtgrijs wolvilt een zachte en eigentijdse ambiance kan toevoegen aan jouw kantoorruimte. Bij ABC Kantoormeubelen streven we ernaar hoogwaardige materialen aan te bieden die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk zijn voor jouw kantooromgeving.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.