TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Kleur

Framekleur

Normering

Hoogte

Breedte

Diepte

Soort poot

Soort armleuning

Materiaal

Hoogte instelbaar

Uitvoering

Soort Lendensteun: Hoogte instelbare lendensteun

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Optimaliseer uw Zithouding met een Hoogte-instelbare Lendensteun

Een goede lendensteun is van cruciaal belang voor een ergonomische zithouding, vooral tijdens langdurig zitten. Bij ABC Kantoormeubelen bieden we hoogte-instelbare lendensteunen die zijn ontworpen om u comfortabel te ondersteunen tijdens uw werkuren. Ontdek hoe onze hoogte-instelbare lendensteunen uw zithouding kunnen verbeteren en bijdragen aan een gezonde werkomgeving.


Hoofdstuk 1: Ergonomische Ondersteuning

Onze hoogte-instelbare lendensteunen zijn ergonomisch ontworpen om uw onderrug te ondersteunen en de natuurlijke kromming van uw wervelkolom te behouden. Door de hoogte van de lendensteun aan te passen aan uw individuele behoeften, kunt u een optimale ondersteuning bereiken die helpt om rugpijn en vermoeidheid te verminderen.


Hoofdstuk 2: Maatwerk Comfort

Met de mogelijkheid om de hoogte van de lendensteun aan te passen, kunt u de steun precies afstemmen op uw lichaamslengte en zithouding. Of u nu een hogere of lagere ondersteuning nodig heeft, onze hoogte-instelbare lendensteunen bieden maatwerk comfort voor iedere gebruiker.


Hoofdstuk 3: Gezonde Zithouding

Een goede lendensteun bevordert een gezonde zithouding door de druk op uw wervelkolom te verminderen en uw rugspieren te ontlasten. Door de hoogte van de lendensteun aan te passen, kunt u ervoor zorgen dat uw rug op de juiste manier wordt ondersteund, wat kan helpen om rugklachten te voorkomen.


Hoofdstuk 4: Eenvoudige Aanpassing

Onze hoogte-instelbare lendensteunen zijn voorzien van een eenvoudig aanpassingsmechanisme, waarmee u de hoogte van de steun snel en gemakkelijk kunt verstellen. Hierdoor kunt u tijdens uw werkdag eenvoudig de optimale ondersteuning vinden zonder omslachtige aanpassingen.


Hoofdstuk 5: Duurzaamheid en Kwaliteit

Onze lendensteunen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en bieden duurzaamheid en langdurige prestaties. U kunt vertrouwen op de kwaliteit van onze producten om u te voorzien van de ondersteuning die u nodig heeft, dag na dag.


Investeer in uw Comfort en Welzijn

Verbeter uw zithouding en investeer in uw comfort en welzijn met een hoogte-instelbare lendensteun van ABC Kantoormeubelen. Ontdek vandaag nog ons assortiment online en creëer een ergonomische werkplek die bijdraagt aan uw algehele gezondheid en productiviteit.

Hierbij kan de hoogte  van de lendensteun ingesteld worden naar de holling van uw rug. Zo wordt er extra comfort en ondersteuning gecreëerd.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.