TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Bladkleur

Framekleur

Normering

Hoogte

Breedte

Diepte

Soort poot

Materiaal

Hoogte instelbaar

Vorm

Soort product: Aanbouwtafel

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Het concept van een aanbouwtafel voor bureaus biedt een flexibele en praktische oplossing voor het creëren van extra werkruimte en het aanpassen van werkplekken aan specifieke behoeften. Het maakt deel uit van modulaire kantoormeubilair systemen waarbij componenten ontworpen zijn om samen te werken, waardoor je de configuratie van je werkplek kunt personaliseren. Hier zijn enkele overwegingen en voordelen bij het kiezen en gebruiken van aanbouwtafels:

Flexibiliteit in Werkplekdesign

Aanbouwtafels bieden een uitstekende manier om de functionaliteit van bestaande bureaus uit te breiden, door extra oppervlakte te creëren voor werk of opslag. Dit is vooral handig in kantooromgevingen waar de ruimte en behoeften van werknemers kunnen veranderen.

Maak een Hoekbureau of Wingbureau Groter

Door een aanbouwtafel aan een bestaand bureau toe te voegen, kan een hoekbureau worden gecreëerd dat een ruimere en meer georganiseerde werkruimte biedt. Voor wingbureaus biedt een aanbouw aan de korte zijde de mogelijkheid om het werkoppervlak te vergroten, wat handig kan zijn voor projecten die meer ruimte vereisen.

Seriecompatibiliteit

Het is essentieel om een aanbouwtafel te kiezen die ontworpen is om te passen bij je bestaande bureau, zowel in termen van design als functionaliteit. Dit zorgt voor een naadloze integratie en voorkomt problemen met montage of stabiliteit.

Overweging van de Constructie

Aangezien aanbouwtafels typisch aan één kant op poten steunen en aan de andere kant verbonden zijn met het hoofdbureau, is het belangrijk om de duurzaamheid en stabiliteit van de constructie te overwegen. Dit garandeert een veilige en betrouwbare werkplek.

Installatie en Montage

De installatie van een aanbouwtafel vereist meestal enige montage. Volg de instructies van de fabrikant zorgvuldig om te zorgen voor correcte montage en om de stabiliteit van de tafel te waarborgen.

Advies en Ondersteuning

Voor specifiek advies over welke aanbouwtafel het beste past bij jouw bestaande bureau of voor hulp bij het plannen van je kantoorruimte, is het een goed idee om contact op te nemen met een gespecialiseerde leverancier. Zij kunnen deskundig advies bieden op basis van jouw unieke behoeften en de beschikbare opties.

Aanbouwtafels zijn een slimme keuze voor wie flexibiliteit en aanpassingsvermogen in hun kantoorruimte waardeert. Door de juiste aanbouwtafel te selecteren en correct te installeren, kun je een werkruimte creëren die niet alleen functioneel is, maar ook bevorderlijk is voor productiviteit en comfort.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.