TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Bladkleur

Framekleur

Hoogte

Breedte

Diepte

Materiaal

Uitvoering

Soort product: Akoestische werkplek

Een Akoestische werkplek biedt een rustige en aangename omgeving om te werken of te vergaderen. Deze speciaal ontworpen units zijn uitgerust met absorberende materialen die geluidsoverlast verminderen en de algehele akoestiek verbeteren.

Door hun akoestische eigenschappen creëren deze werkplekken een kalme en geconcentreerde atmosfeer, ideaal voor taken die concentratie vereisen. Het geluid wordt geabsorbeerd en verstrooid door materialen zoals speciale stoffen, panelen en schermen, waardoor storende echo’s en galm worden verminderd.

Of je nu bezig bent met een belangrijk project, een vergadering leidt of gewoon geconcentreerd wilt werken, akoestische werkplekken bieden een uitstekende oplossing om afleidingen van buitenaf te minimaliseren en de productiviteit te bevorderen.

Op de website van ABC Kantoormeubelen kun je verschillende opties vinden die passen bij de behoeften van jouw kantooromgeving.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.