TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Bladkleur

Framekleur

Normering

Hoogte

Breedte

Diepte

Soort poot

Materiaal

Hoogte instelbaar

Vorm

Uitvoering

Soort product: Elektrisch verstelbaar bureau

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Wanneer u het uzelf helemaal makkelijk wil maken is een elektrisch verstelbaar bureau een perfecte bureau. Het enige wat u hoeft te doen om het bureau omhoog of omlaag te laten gaan is het indrukken van een knopje. De meeste elektrisch verstelbare bureaus functioneren als zit/sta bureau. Fijnere werkplekken dan deze bureaus ga je nergens vinden. Bij elektrische bureau’s zit een motor in één of allebei de poten. De draagkracht is afhankelijk van de kracht van de motor, en ligt ongeveer tussen 40 – 100kg. Hou rekening met wat u op uw bureau heeft staan. Werkt u alleen met een laptop, dan heeft is draagkracht minder belangrijk. Heeft u twee beeldschermen met een computer op het bureau staan (of onder het bureau hangen met een cpu-houder), dan is het  aan te raden om een bureau met meer vermogen te kopen.

Een elektrisch verstelbaar bureau kan een revolutionaire toevoeging zijn aan uw kantoorinrichting, vooral als u op zoek bent naar een flexibele en ergonomische werkplek. Hier zijn enkele belangrijke aspecten en voordelen van het gebruik van een elektrisch verstelbaar bureau, alsook tips voor het kiezen van het juiste model.

Voordelen van Elektrisch Verstelbare Bureaus

1. Ergonomie en Gezondheid

 • Door over te schakelen tussen zitten en staan, vermindert u de negatieve gezondheidseffecten van langdurig zitten, zoals rugpijn, slechte bloedcirculatie en verhoogde risico’s op hartziekten.

2. Gemak en Efficiëntie

 • Met slechts een druk op de knop kunt u de hoogte van het bureau aanpassen, wat een naadloze overgang mogelijk maakt zonder dat u hoeft te stoppen met werken.

3. Productiviteit

 • Het vermogen om de werkpositie gedurende de dag aan te passen kan leiden tot een verhoogde productiviteit en alertheid.

4. Flexibiliteit

 • Geschikt voor mensen van verschillende lengtes en werkvoorkeuren, waardoor het een ideale keuze is voor gedeelde werkplekken.

Kiezen van het Juiste Elektrisch Verstelbare Bureau

1. Draagkracht en Motorvermogen

 • Beoordeel de draagkracht die u nodig heeft, afhankelijk van de apparatuur die u op uw bureau wilt plaatsen. Kies een bureau met een motor die sterk genoeg is om het gewicht van uw werkuitrusting te dragen.

2. Afmetingen en Ruimte

 • Overweeg de grootte van het bureau in relatie tot de beschikbare ruimte in uw kantoor. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is rond het bureau wanneer het in verschillende posities is.

3. Betrouwbaarheid en Duurzaamheid

 • Kies een bureau van een gerenommeerde fabrikant die bekend staat om de kwaliteit van hun producten. Dit garandeert een langere levensduur en minder onderhoud.

4. Prijs versus Kwaliteit

 • Vergelijk prijzen en functies van verschillende modellen. Hoewel budget een belangrijke factor is, moet kwaliteit niet worden opgeofferd voor kostenbesparing.

5. Extra Functies

 • Sommige modellen bieden extra functies zoals geheugeninstellingen voor verschillende hoogtes, ingebouwde USB-poorten, of zelfs een anti-collision functie om schade te voorkomen.

Installatie en Onderhoud

 • Volg nauwgezet de instructies van de fabrikant voor de montage om ervoor te zorgen dat het bureau correct en veilig geïnstalleerd is.
 • Regelmatig onderhoud en inspectie van het mechanisme kunnen helpen om de levensduur van uw elektrisch verstelbare bureau te verlengen.

Een elektrisch verstelbaar bureau is een investering in uw gezondheid en welzijn op de werkplek. Door de juiste keuze te maken, kunt u een comfortabele en productieve werkomgeving creëren die is aangepast aan uw persoonlijke behoeften.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.