TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Bladkleur

Framekleur

Hoogte

Breedte

Diepte

Soort poot

Materiaal

Hoogte instelbaar

Vorm

Soort product: Kantinetafel

Verrijk de sfeer van uw bedrijfskantine met de kantinetafels van ABC Kantoormeubelen. Onze kantinetafels zijn ontworpen met oog voor functionaliteit en esthetiek, waardoor ze perfect passen in diverse kantooromgevingen.

Belangrijkste kenmerken:

  1. Stevig en Duurzaam: Onze kantinetafels zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, wat zorgt voor stevigheid en duurzaamheid. Dit maakt ze ideaal voor dagelijks gebruik in drukke kantineomgevingen.
  2. Diverse Afmetingen: Kies uit verschillende afmetingen om tegemoet te komen aan de ruimtebehoeften van uw kantine. Of het nu gaat om kleine informele ruimtes of grotere eetgedeeltes, wij hebben de juiste afmetingen voor uw behoeften.
  3. Stijlvol Ontwerp: Onze kantinetafels zijn voorzien van eigentijdse ontwerpen die passen bij moderne kantoorinrichtingen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, waardoor u de uitstraling van uw kantine kunt personaliseren.
  4. Onderhoudsvriendelijk: Dankzij het gebruik van gemakkelijk te reinigen materialen zijn onze kantinetafels eenvoudig te onderhouden. Dit zorgt voor een hygiënische en aangename eetomgeving.

Upgrade uw kantine met de kantinetafels van ABC Kantoormeubelen en creëer een gezellige en functionele ruimte voor uw medewerkers om te ontspannen en te genieten van hun pauzes.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.