TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Kleur

Framekleur

Normering

Hoogte

Breedte

Diepte

Materiaal

Soort deur

Soort product: Kluis

Bescherm uw waardevolle bezittingen en documenten met de kluizen van ABC Kantoormeubelen. Onze kluizen bieden een veilige en betrouwbare opslagoplossing voor uw belangrijke items, zodat u gemoedsrust hebt in uw kantooromgeving.

Belangrijkste kenmerken:

  1. Veiligheid: Onze kluizen zijn ontworpen met het oog op maximale veiligheid. Ze zijn voorzien van sterke materialen en geavanceerde vergrendelingsmechanismen om ongeautoriseerde toegang te voorkomen.
  2. Brandwerendheid: Sommige modellen zijn brandwerend, waardoor uw documenten en waardevolle spullen worden beschermd in geval van brand. Dit draagt bij aan de totale veiligheid van uw kantoor.
  3. Verschillende Maten: Kies uit verschillende maten en modellen om te voldoen aan uw specifieke opslagbehoeften. Of het nu gaat om kleine kostbaarheden of grote documenten, wij hebben een kluis die bij u past.
  4. Eenvoudig in Gebruik: Onze kluizen zijn ontworpen voor gebruiksgemak, met intuïtieve bedieningselementen en soepele vergrendelingsmechanismen. Hierdoor is het eenvoudig om uw waardevolle spullen veilig op te bergen.
  5. Stevige Constructie: Duurzame materialen zorgen voor een robuuste constructie van de kluizen, wat bijdraagt aan hun betrouwbaarheid en langdurige prestaties.

Bescherm uw waardevolle bezittingen met de hoogwaardige kluizen van ABC Kantoormeubelen. Investeer in de veiligheid van uw kantoor en bewaar belangrijke items op een betrouwbare manier.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.